fbpx

Curs avansat de digitalizare

Clienții Holisun care deja au implementat sau vor implementa soluții de digitalizare din portofoliul Holisun pot beneficia in conditii speciale de programe de formare în utilizarea cu eficiență maximă a acestora.

O companie sau o instituție în care angajații nu sunt familiarizați cu soluțiile digitale pe care conducerea dorește să le implementeze, sau chiar nu au competențele digitale necesare utilizării eficiente a acestora, nu va deveni mai eficientă după digitalizare.

Programele de instruire destinate clienților Holisun sunt diferite de cursurile „clasice” de competențe digitale. Ele sunt orientate spre utilizarea eficientă a soluțiilor implementate în digitalizare (CRM, ERP, DMS, sisteme avansaste de arhivare, etc.).

Pentru un astfel de program dedicat, vă rugăm să contactați persoana de legătură Holisun.

Înscrie-te la cursul introductiv de digitalizare

Sunt de acord ca toate datele solicitate prin acest chestionar să fie prelucrate de către Holisun SRL, în conformitate cu Articolul 13 din GDPR*.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.