fbpx

Curs de digitalizare acreditat de Ministerul Educției!

De-a lungul anilor de activitate am observat că una dintre cele mai stringente nevoi ale companiilor care apucă drumul digitalizării este formarea personalului în scopul implementării cu succes a demersurilor de digitalizare.

Din acest motiv, și mai ales pentru că 80% din eșecurile în digitalizare se datorează neadaptării persoanlului uman la noile metode de lucru, am decis să vă oferim cursul de digitalizare, acreditat de Ministerul Educatiei si necesar pentru aplicarea in multiple proiecte europene.

Cursul este destinat în primul rând companiilor care accesează finanțări publice în această perioadă (StartUp Nation 2022, Femeia Antreprenor 2022, Digitalizare 2020, etc.), dar și companiilor care doresc să își digitalizeze activitatea în viitorul apropiat, fiind o excelentă resursă pentru bazele competențelor digitale ale angajaților.

Structura cursului:

  • Noțiuni și funcții de bază în utilizarea calculatorului personal;
  • Utilizarea funcțiilor de bază ale unui sistem de operare (Windows);
  • Utilizarea aplicației de procesare texte (Word);
  • Folosirea foilor de calcul tabelar (Excel);
  • Realizarea de prezentări electronice (PowerPoint);
  • Utilizarea mijloacelor moderne de comunicare (internetul și poșta electronică).
Image

Durată totală: 42 ore
(14 ore – noțiuni teoretice / 28 de ore practică)

Investiție: 100 de EURO

Înscrie-te la cursul introductiv de digitalizare din perioada
19-30 septembrie!

Sunt de acord ca toate datele solicitate prin acest chestionar să fie prelucrate de către Holisun SRL, în conformitate cu Articolul 13 din GDPR*.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.