ANALIZA. Firmele romanesti au pierderi uriase din cauza ineficientei angajatilor. Un baimarean a gasit solutia

Un administrator de firma de IT din Baia Mare a pus la punct un soft care ii ajuta pe patronii de firme sa-si eficientizeze afacerile si sa nu mai piarda bani, asta dupa ce un sondaj realizat printre 1.000 de manageri din toata tara a aratat ca fiecare firma pierde minimum 1.000 de euro lunar din cauza ineficientei angajatilor si a lipsei procedurilor. ”«IntelliPRIM» s-a nascut dintr-o nevoie interna de a monitoriza si documenta toate activitatile din firma, fiind dezvoltat pe baza unor necesitati reale.

Read more

O firma baimareana de IT&C si-a propus sa faca din businessul pe internet o profesie

O firma baimareana specializata in dezvoltarea de aplicatii software si web design a declarat anul 2008 drept „anul tinerilor investitori online". Firma IT&C si-a propus sa ii determine pe tinerii cu varsta de pana la 35 de ani sa se implice activ si cu folos in misiuni economice, care au la baza tehnologia inalta si comunicatiile online. Pentru a putea demara investitii online, firma a inclus in oferta sa pachete software si web design la preturi speciale.

• „Prima ta profesie este doar la un click distanta"

Read more

Soft anticriza creat de un baimarean

Aplicatia software se numeste „ID Markets", dupa firma londoneza pentru care a fost creata si consta in transmiterea prin SMS sau e-mail de informatii referitoare la cotatiile bursiere, denumite generic „semnale". Prin intermediul softului, analistii pietelor de capital le fac clientilor sugestii referitoare la variatia burselor si recomanda in timp real tranzactionarea unora sau altora dintre actiuni, definindu-le totodata si reperele de pret.

Read more

ISIDORIA, „asigurarea de viata” a datelor din calculator

O echipa de programatori baimareni a realizat o aplicatie unica la nivelul Romaniei, care previne pierderea datelor si documentelor utilizatorilor de calculatoare. Este vorba despre un software revolutionar - denumit ISIDORIA - care arhiveaza periodic datele si informatiile, la un interval de timp stabilit de administratorul retelei. Noul produs constituie, conform specialistilor, «asigurarea de viata» a datelor din calculatoare, pentru cazurile de disfunctionalitate a harddiskului sau de deteriorare a unitatilor de stocare clasice: dischete, CD, DVD, memorii flash.

Read more

5.000 de euro, investitia in 'fabrica' de magazine online

La eStores lucreaza, in prezent, 10 persoane, incluzand programatori, personal pentru suport tehnic, consultanti in comert electronic si consultanti in marketing online.

Ideea platformei de comert electronic a aparut in urma cu trei ani, dar a fost pusa in practica abia anul trecut, cand oamenii din spatele afacerii au constatat ca online-ul romanesc se dezvolta destul de repede, iar piata este pregatita pentru o astfel de oferta.

Read more

Anul tinerilor investitori online

O firma baimareana specializata in dezvoltarea de aplicatii software si web design a declarat 2008 „Anul tinerilor investitori online". In acest sens, firma pregateste o serie de actiuni care sa vina in sprijinul tinerilor cu varsta de pana la 35 de ani. In primul rand, acestora li se vor oferi pachete software si web design la preturi speciale. Apoi, se vor organiza mai multe conferinte, seminarii cu participarea tinerilor. Aceste intalniri tematice se vor desfasura cu largul concurs al facultatilor de pe plan local si vor consta, in principal, in educarea tinerilor si studentilor baimareni in noua era tehnologica.

Read more

eBusiness planuri de 2.500 de euro

O companie din Baia Mare, specializata in dezvoltarea de aplicatii software si web design, a declarat 2008 "Anul tinerilor investitori online", in cadrul caruia organizeaza mai multe evenimente care promoveaza comertul electronic.

Read more

Idei de afaceri online

 Articolul "Idei de afaceri online" care astazi a fost postat de Tehnopol.ro are la baza ideile care se regasesc pe situl EStores. Aceste idei sunt oferite de catre echipa EStores, in mod gratuit, tuturor celor care doresc sa isi deschida un magazin online si nu sunt siguri ce anume se preteaza acestui mediu de afaceri. Investitia intr-un magazin online este o afacere cu coordonate specifice si care contine numeroase aspecte neexploatate inca. Daca doriti sa vizualizati articolul propus de Tehnopol, acesta poate fi vizualizat la adresa http://www.tehnopol.ro/Idei-de-afaceri-online*id_2306-dArt.html

Read more