fbpx

Noutăți

O nouă arhitectură informatică mai flexibilă și rezilientă pentru un viitor digital mai sigur

În următorul video vă prezentăm rezultatele unui studiu de cercetare efectuat de echipa R&D din cadrul Holisun privind o nouă arhitectură informatică inovatoare menită să asigure un grad mai ridicat de flexibilitate și reziliența pentru creșterea gradului de securitate cibernetică în orice aplicație informatică de comunicare.

Holisun, partener al evenimentului Restart Party & Networking!

Suntem bucurosi sa fi fost parteneri in cadrul evenimentului Restart Party & Networking, eveniment de socializare si networking marca IntelGlobalis Consulting prin platforma X Party & Networking, aceasta editie fiind organizata sub o formula simplificata care sa corespunda restrictiilor impuse de contextul pandemic. Restart Party & Networking doreste a crea o oportunitate de reintalnire cu prieteni si parteneri, in conditii de siguranta, in vederea restartarii fluxului economic.

Platformă pentru autoevaluarea examenelor la Școala de Politie Septimiu Mureșan

Suntem bucuroși să fi lucrat cu Școala de Politie Septimiu Mureșan din Cluj Napoca in vederea dezvoltării primei platforme de autoevaluare automată a examenelor din cadrul școlilor M.A.I.!

Romania 4.0: Implementarea primului chatbot destinat universităților

Premiera națională, dezvoltarea primului chatbot destinat admiterii la universitate!

Ne bucură că am avut ocazia dezvoltării chatbotului ANA, cât și al platformei de admitere online Socrate pentru UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca!

Aniversare CECCAR pentru 100 de ani de existență!

Mulțumim partenerului nostru CECCAR Cluj pentru invitația de a participa la aniversarea celor 100 de ani de existență și excelență în reprezentarea contabililor din Județul Cluj!

Romania 4.0: Despre FinCrime si infracțiunile financiare

Economia subterană. Infracțiuni financiare. Sunt subiecte despre care auzim că autoritățile vorbesc din când, fără însă a obține rezultate concrete pentru a diminua aceste fenomene.

Primii pași în digitalizare> Partea I - Ce trebuie să știi?

Piețele emergente și modelele tradiționale de afaceri încep să devină extrem de constrânse de nevoia de adaptare la schimbările continue și la dinamica macro și microeconomică a zilelor noastre.

Romania 4.0: Despre modalități alternative de finanțare a business-urilor

Vă invităm să urmăriți noul episod din Romania 4.0 pentru a afla despre modalități alternative de finanțare a business-urilor astăzi!

Oliviu Matei, face parte din grupul de experți cu care se construiește Strategia de cercetare a României!

Ne onorează invitația UEFISCDI adresata dl. Prof. Univ Dr. Ing. Oliviu Matei, de a face parte din grupul de experți cu care se construiește Strategia de cercetare a României!

Înainte și după digitalizarea proceselor administrative - Studiu de caz Holisun

Cum a apărut AIDA:

Aveam deja 17 ani de activitate când am decis să implementăm digitalizarea în companie. Am creat și am folosit propriul nostru CRM, conceput specific pentru nevoile noastre. L-am numit AIDA pentru că ne-am dat repede seama cât de mult ne va ajuta.

România 4.0: Clinicile stomatologice ale viitorului

Astăzi la România 4.0 am aflat cum tehnologia poate face viața mai ușoară chiar și medicilor.

Lansarea Proiectului FAST

Ne-am bucurat mult să fim împreună la lansarea oficială a Proiectului FAST, din care face parte cu mândrie și Holisun în calitate de partener tehnic.

logo holisun

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.