fbpx

Bine ai venit la
Academia Holisun!

Image

Ce este Academia Holisun?

Academia Holisun este un hub educațional pentru digitalizarea României în care ne dorim să aducem cât mai multe materiale educaționale și cursuri pentru digitalizarea activității profesionale și pentru a ajuta antreprenorii și angajații să țină pasul și chiar să prospere în mediul de lucru tot mai dinamic de astăzi. Scopul nostru este de a livra, în următorii cinci ani, cursuri care să ajute cel puțin 500 de afaceri mici sau mijlocii să-și dubleze profiturile prin utilizarea digitalizării și a celor mai eficiente strategii de dezvoltare.

Dacă și tu vrei să ai acces la aceste informații, înscrie-te accesând unul dintre cursurile noastre.

* Cursul de "Gestionare Digitală a Procesului Antreprenorial” poate fi gratuit în anumite condiții. Contactează-ne ca să afli mai multe detalii.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.