Experiența mea cu HOLISUN

Povești de succes de la clienții nostri

„ Am avut încredere în Holisun şi nu ne-a dezamăgit. Pagina de Internet pe care ne-au creat-o a contribuit substanţial la creşterea afacerii noastre. I-am recomandat şi prietenilor pentru profesionalismul şi promptitudinea de care au dat dovadă ”

„ Parteneriatele pe care le avem cu firme din întreaga lume ne obligă să ne prezentăm în mod profesionist, să lucrăm doar cu cei mai buni. În Holisun am găsit un partener de afaceri competent, care ne-a ajutat să ne dezvoltăm portofoliul de clienţi ”

„O bună perioadă de timp am căutat o soluţie pentru a facilita accesul la admiterea în Universitatea noastră. Ne-au fost prezentate numeroase soluţii, dar, de departe, soluţia propusă de Holisun a fost cea mai bună. Sunt foarte mulțumit!”

De ce HOLISUN?

Raport calitate/preţ corect

Experienţă vastă şi un portofoliu de clienţi considerabil

Flexibilitate privind tehnologiile, limbajele şi framework-urile utilizate

Certificări majore în calitate, securitate şi management

Comunicare eficientă cu clienţii, indiferent de locaţie

Respectăm întocmai cerinţele clientilor

Aducem valoare adăugata pentru client

HOLISUN are parteneri şi clienţi în toată lumea

Vastă experienţă în legislaţia şi procedurile internaţionale

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.