fbpx
Image
Image
Image

Ai vrea să-ți crești veniturile și să-ți îmbunătățești profiturile?

Vrei să-ți scazi timpul de lucru pe sarcinile repetitive?

Vrei să-ți optimizezi și să eficientizezi afacerea?

Vrei să-ți gestionezi mai bine sarcinile și fluxurile de lucru?

Ai vrea să-ți crești veniturile și să-ți îmbunătățești profiturile?

Vrei să-ți scazi timpul de lucru pe sarcinile repetitive?

Vrei să-ți optimizezi și să eficientizezi afacerea?

Vrei să-ți gestionezi mai bine sarcinile și fluxurile de lucru?

Nimic nu este mai puternic și mai eficient pentru asta, decât digitalizarea activității tale zilnice!

Toată lumea știe asta.

Dar ceea ce puțini oameni știu este că simpla implementare a soluțiilor și programelor digitale nu este de ajuns pentru o digitalizare de succes.

Este necesar ca toate aceste tehnologii pe care le cumperi să poată fi utilizate eficient și de angajați!

Așa că dacă intenționezi să investești în digitalizarea afacerii tale, sau dacă deja ai făcut asta, dar rezultatele nu sunt chiar cele pe care le-ai așteptat,

sau chiar lucrurile parcă au început să meargă mai greu decât înainte și ți se pare că ai aruncat banii pe geam, noi te putem ajuta!

Image

Cursul nostru Gestionarea digitală a procesului antreprenorial este soluția perfectă pentru tine!

Și poate fi chiar gratuit! *

Image

Urmându-l, vei obține o înțelegere cuprinzătoare a tuturor pașilor și proceselor implicate în gestionarea digitală a afacerilor.

Vei afla despre cele mai bune practici pentru gestionarea sarcinilor și a fluxului de lucru, precum și despre cum să optimizezi și să automatizezi procesele de lucru și sarcinile zilnice. De asemenea, vei obține o mai bună înțelegere a datelor de care ai nevoie pentru a lua decizii mai bune și pentru a obține mai mult profit folosind resurse mai puține.

Nu numai atât, dar vei obține și o experiență practică în configurarea și gestionarea fluxurilor de lucru digitale. Vei putea utiliza diverse instrumente și tehnologii pentru a te asigura că fiecare proces funcționează fără probleme și eficient.

Urmând cursul nostru, vei putea folosi cele mai noi instrumente și tehnologii digitale pentru a te asigura că afacerea ta funcționează perfect.

Vei putea să creezi o comunicare mai bună între departamente și să îmbunătățești serviciul clienți pentru a-ți crește profiturile.

Pe Scurt:

Urmând cursul nostru sau încurajându-ți angajații să îl urmeze, vei putea:

  • Să îmbunătățești eficiența afacerii tale
  • Să optimizezi procesele de lucru
  • Să automatizezi TOATE sarcinile obositoare
  • Să îmbunătățești comunicarea între departamente
  • Să îmbunătățești serviciul pentru clienți
  • Să reduci timpul și banii cheltuiți pentru procesele manuale
  • Să crești productivitatea personalului angajat, în timp ce volumul de muncă scade
Image

Ofertă valabilă pe perioadă limitată!

Urmând cursul nostru, vei putea să îmbunătățești eficiența afacerii tale și să te asiguri că fiecare proces se desfășoară mai rapid și fără erori.

Nu rata ocazia! – înscrie-te astăzi sau înscrie-ți angajații la cursul Gestionarea digitală a procesului antreprenorial și începe călătoria către un succes răsunător în afaceri!

Cursul durează numai 30 de ore și nu afectează programul de lucru al angajaților.

* Gratuitatea se aplică tuturor clienților Holisun și tuturor companiilor care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii

1. Își desfășoară activitatea într-unul din domeniile definite în Strategia Națională de Cercetare. Vezi lista CAEN aici
2. NU au sediul în București sau Ilfov.
3. Angajații înscriși trebuie să nu mai fi beneficiat de programe de formare în același domeniu prin finanțări europene.

* Cursurile gratuite nu beneficiază de autorizare ANC. Dacă dorești și o diplomă cu acreditare ANC va trebui să organizăm un examen special, iar acreditarea va avea atașat un cost impus de Autoritatea Națională pentru Calificări, de 200 RON.

*Ai consultat lista de criterii ca să afli dacă ești eligibil pentru cursurile gratuite dar încă ai îndoieli? Înscrie-te apăsând butonul de mai sus, și verificăm noi pentru tine.

** În cazul în care, după analiza situației, nu ești eligibil pentru încadrarea la cursul gratuit, poți beneficia totuși de același curs, contra unui cost minimal!

S.O.F.T. - Susținem Ocuparea Prin Formare Tehnologică Contract POCU/860/3/12/142579
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.