Image

Despre workshop:

În cadrul workshop-ului “Afacerea ta post COVID-19: Află soluții digitale, legale și de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii”, desfășurat online pe platforma Zoom vom discuta despre principalele soluții digitale, provocări legale și soluții de finanțare nerambursabilă pentru (r)evoluția afacerii tale în acesta perioada provocatoare dar plină de oportunități.

Acest workshop este gratuit și destinat IMM-urilor pregătite pentru adaptarea la schimbarea pe care o trăim și care vor să afle despre provocările cât și oportunitățile de business pentru perioada următoare.

Workshop-ul se va desfășura online în 26 noiembrie, de la ora 19:00, pe platforma Zoom. 

Pentru înscriere te rugăm să completezi următorul formular:

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Este necesară acceptarea politicii de utilizare a cooki-urilor!

Vreau sa particip la eveniment.

 Sunt de acord cu      termenii de utilizare      și trimiterea datelor conform politicii GDPR. Am acceptat politica de utilizare a cookie-urilor. 

Trimite solicitarea

Despre invitații noștri:
Oliviu Matei

Prof. Univ. Dr. Ing. Oliviu Matei

Dl. Oliviu Matei este fondatorul Holisun și are o experiență de peste 20 de ani în cercetare și dezvoltare software, experiența pe care dorește să v-o împărtășească printr-o scurtă dar puternică analiza privind soluțiile digitale prin care IMM-urile se pot adapta și performa în nouă economie digitală.

holisun logo

Despre Holisun:

Suntem o companie românească dedicată cercetării și dezvoltării în IT, al cărui slogan timp de 19 ani este „WE BRING YOU THE FUTURE!”.

Cu o experiența vastă în Automatizări de Business, Securitate în Aeroporturi, Sănătate, Educație, Realitate Augmentată, Sectorul Public, Industry 4.0, Web Development, ETL si Data warehouse, suntem definiti de misiunea de a aduce tehnologi de varf în cadrul companiilor românești care seteaza trenduri în industrie prin recunoașterea nevoii de digitalizare precum și beneficiile care reies din acest lucru.

Calin Iuga

Av. Călin Viorel Iuga

Dl. Av. Călin Viorel Iuga este un avocat specializat în litigii comerciale, membru al Baroului Cluj și fondatorul Societății de Avocați Iuga & Asociații. 

Av. Călin Iuga este un adept al digitalizarii sistemului juridic românesc, precum și un important cunoscător al provocărilor juridice pe care digitalizarea o are în randul IMM-urilor din România. 

În cadrul workshop-ului, Av. Călin Viorel Iuga va răspunde la întrebările importante pe care orice antreprenor trebuie sa le adreseze în procesul de digitalizare, întrebări precum diferenta intre semnatura electronica/olografa, securitatea cibernetica, răspunderea legală pentru arhiva electronică/date confidențiale, importanța reputației online a afacerii, cat și alte întrebări de interes.

IUGA Asociatii

Despre Societatea de Avocați Iuga & Asociații:

Într-o lume marcată de revoluția digitală și globalizare misiunea Iuga & Asociații este de a lupta pentru drepturile și interesele companiilor, oamenilor de afaceri și pentru conaționalii din diaspora.

Consiliem juridic persoanele fizice, afacerile, serviciile financiare, organizațiile educaționale și non-profit cu privire la fiecare aspect al legii.

Calin Iuga

Emanuel Botezatu

Dl. Emanuel Botezatu, Expert Accesare Fonduri Nerambursabile în cadrul RCG Consulting, cu multiple apariții TV este unul dintre cei cunoscuți consultanți de fonduri nerambursabile din Transilvania și va asteapta în cadrul workshop-ului cu prezentarea principalelor soluții de finanțare nerambursabile și tot ce trebuie sa cunoasteti privind accesarea lor.

Dl. Botezatu va discuta mai multe despre următoarele linii de finanțare:

  • Programul pentru investiții și pentru reconversia economică pentru IMM-uri - valoarea grantului in limita 200.000 euro
  • Programului Național de digitalizare a IMM-urilor -  valoarea grantului în limita a 100.000 euro
  • Start Up Nation- finanțare pana în limita a 200.000 lei

Logo RCG Consulting1

Despre RCG Consulting:

RCG CONSULTING GROUP și-a început activitatea în anul 2005, specializandu-se în domeniul vast al programelor de finanțare din fonduri europene.

Echipa RCG este caracterizată prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate și implicare maximă în proiectele desfășurate.