fbpx

Termeni și Condiții de Utilizare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul https://www.holisun.com/ este proprietatea SC HOLISUN SRL

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor / serviciilor / pachetelor prezentate pe site-ul https://www.holisun.com/ implică acceptarea termenilor și condițiilor enumerate mai jos.

SC HOLISUN SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au debite în istoricul colaborării.

SC HOLISUN SRL își rezervă dreptul de a nu onora livrarea unor produse sau servicii al căror preț este greșit sau care, ulterior cererii, a fost modificat în grila de prețuri a furnizorilor. În acest caz, clientul va fi contactat și va avea opțiunea de a confirma comanda la prețul actualizat sau de a o refuza.

SC HOLISUN SRL  își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertelor, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, SC HOLISUN SRL  își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare, ce pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil beneficiarii. Culorile produselor pot apărea diferit în funcție de calitatea și rezoluția ecranului pe care sunt afișate. Aceste erori nu obligă SC HOLISUN SRL  la nicio acțiune.

MODUL DE DESFĂȘURARE AL COLABORĂRII

Livrarea se face în termenul stabilit de comun acord, în concordanță cu prevederile și clauzele contractului încheiat (în cazul contractelor de colaborare sau de prestări servicii) sau respectând termenele și condițiile agreate în discutiile inițiale, înaintea comenzii ferme venite din partea utilizatorului.

SC HOLISUN SRL  nu este beneficiarul costurilor de transport în cazul livrărilor.

DREPTURI DE AUTOR

Conținutul și designul site-ului https://www.holisun.com/ sunt proprietatea SC HOLISUN SRL  și sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără o permisiune scrisă din partea SC HOLISUN SRL. Folosirea fără acordul scris al SC HOLISUN SRL a oricăror elemente aflate pe site se pedepsește conform legilor în vigoare. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităților în drept, în urma unei solicitări în conformitate cu legile în vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzacțiilor comerciale sau orice alte verificări justificate în baza legii. 

SC HOLISUN SRL poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

SC HOLISUN SRL nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. SC HOLISUN SRL nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

MODUL DE SOLUȚIONARE AL LITIGIILOR

Soluionarea litigiilor se poate face pe cale amiabilă, prin intermediul instanțelor judecătorești competente sau prin intermediul unor mediatori. 

NOTIFICĂRI ȘI ANUNȚURI

SC HOLISUN SRL  își rezervă dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite precum și anunțuri din partea unor terți, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.

DISPOZIȚII FINALE

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document. 

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente.

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

Conform legislației din Romania minorii nu pot încheia contracte comerciale și nici datele lor personale nu pot fi prelucrate fără acordul părinților.

Neacceptarea acestei convenții ori a oricărei prevederi din aceasta atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea sitului ori utilizarea în orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, utilizarea în orice mod a serviciului constituie o acceptare în întregime a convenției și a oricărei prevederi din aceasta, inclusiv a oricăror modificări ulterioare care vor putea fi efectuate fără restricții de către furnizor, fără a fi necesară nicio altă formalitate.

 

POLITICA DE RETUR

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor, în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați, dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.


Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contractul curent, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau completând formularul de retur.
Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales o altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.


Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor ce rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Puteți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care au fost livrate de curier, fie că sunteți persoana fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luată în considerare, cererea de retur poate fi trimisă cel tarziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrarii.

Trebuie să returnați produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte și toate documentele cu care au fost livrate.

 

FACTURARE SI PLATĂ

Politica de facturare și plată este parte integrantă a Termenilor și condițiilor SC HOLISUN SRL.

Prețurile bunurilor și serviciilor afișate pe site sunt exprimate în RON și includ T.V.A. conform legislației române în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii ce conține bunuri și/ sau servicii vândute de SC HOLISUN SRL în format tipărit iar la cererea expresă a clientului/ cumpărătorului exclusiv în format electronic.

Pentru generarea corectă a facturii de către vânzător, cumpărătorul/ clientul/ utilizatorul are obligația de a-și menține datele din secțiunea contul meu actualizate în orice moment.

În momentul plasării unei comenzi clientului/ cumpărătorului îi sunt puse la dispoziție următoarele opțiuni de plată:

Ramburs/ plată în numerar la livrare.

Plata în numerar se face direct către persoana care livrează coletul (curierul), integral, în momentul recepției.

On-line – prin Card (debit/ credit) VISA sau MasterCard.

Tranzacțiile cu cardul pe site-ul www.holisun.com sunt procesate prin intermediul firmei agreate de către SC HOLISUN SRL

Datele cardului de plată ale utilizatorului/ cumpărătorului nu vor fi accesibile SC HOLISUN SRL și nici nu vor fi stocate de către de SC HOLISUN SRL sau de către procesatorul de plăți integrat în site.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.