Reselleri

Haptic R&D Consulting

HAPTIC R&D CONSULTING, avand sediul social in Aricestii Rahtivani, Prahova (ROMANIA), este o companie de consultanta in tehnologie si inginerie care ofera solutii inovatoare atat pentru domeniul industrial, comercial dar si rezidential.

Obiectivul nostru o reprezinta chiar tinta dvs. care transpusa intr-un mod vizionar de a crea o sinergie intre IMM-uri, organizatii si laboratoare de cercetare si dezvoltare care sa conlucreze impreuna la proiecte revolutionare si inovative. Introducerea noilor tehnologii pe piata de profil.

HAPTIC R&D CONSULTING isi concentreaza activitatea pe organizații private și publice, ONG-uri, universități, institute educaționale și agenții care oferă diverse servicii legate de programe finanțate de UE, cum ar fi programul Orizont 2020, ajutându-le să acceseze fonduri UE.

Filozofia companiei este aceea de a introduce Conceptul AOD de Management pentru imbunatatirea calitatii managementului intreprinderilor.

Terrabyte Consulting

Terrabyte Consulting ofera servicii de consultanta pentru companiile romanesti care doresc sa isi extinda afacerile in afara Romaniei, dar si pentru companiile straine care doresc sa-si extinda afacerea in Romania.

Echipa noastra entuziasta are peste 18 ani de experienta in dezvoltarea afacerilor in DACH, Orientul Mijlociu si Africa.

Activitatea noastra principala este crearea de aliante, dezvoltarea de parteneriate, sprijinirea expozitiilor internaționale si facilitarea fuzionarii investitorilor cu companiile startup.

Am colaborat cu companii entuziaste si inovatoare din Romania si Germania si totodata am deschis noi canale de vanzari, nationale si internationale.

Subliniem faptul ca vorbim germana, engleza si romana la nivel de afaceri.

Mamdouh Gazi Al-Wiswis Group

Mamdouh Gazi Al-Wiswis Group
Grupul The Mamdouh Gazi Al-Wiswis este unul dintre cele mai dinamice grupuri de business din Arabia Saudita.

Viziune:
Grupul Mamdouh Gazi Al Wiswis Group este unul dintre grupurile arabe care furnizeaza servicii de calitate superioara in tarile din Golf sip e celelalte piere arabe.

Companii apartinand grupului:

1- Leen Telecommunication & Information Technology Establishment
2-Al Oroba Travel & Tourism Agency
3-Marmag Decoration Establishment
4-Leen Automatic Bakery Factory
5-Mamdouh Gazi Al Wiswis Al Harbi & Partners Co. (mentenanta, curatenie si operatii)

Website

Infralogic Group Solutions

Transforma aparitia ta (fie ca e vorba de un produs intr-o reclama, de prezentarea unui brand, de o prezentare, de un eveniment pe care il organizezi sau la care participi) intr-o experienta memorabila, de neuitat pentru cei care il receptioneaza. Noi iti oferim mijloacele prin care poti face acest lucru si in acelasi timp iti spunem in ce masura mesajul tau a reusit sa impresioneze audienta. Cum? Cu ajutorul tehnologiilor interactive - interfata multimedia interactiva + proiectie interactiva la nivelul solului - ce ofera solutii inovative, atractive, captivante si futuriste pentru prezentarile multimedia si de comunicare audio-vizuala. Indiferent de natura informatiilor - documente, imagini, video, IMAGINATIA este singura limita care stabileste efectul si domeniul de utilizare, iar rezultatul este SURPRINZATOR.