fbpx

Software      Web Development      ETL      Cercetare

Cele mai populare produse HOLISUN

AIDA

aida

Un produs 100% românesc și 103% automatizat!


Isidoria

Isidoria - Catalog de note

Pentru un acces facil la rezultate, vă prezentăm catalogul virtual de note, platforma unde aveţi la dispoziţie situaţia şcolară, dar şi statisticile legate de procesul educaţional.


Socrate

Socrate - Admitere universitati

Socrate eficientizează procesul de admitere, reducând semnificativ costurile cu personalul implicat şi infrastructura necesare.


Web development

Design Responsive

Design-ul responsive al site-ului ofera utilizatorilor o experienta perfecta, indiferent de dispozitiv.

Viziune si Experienta

Fiecare site existent este o creatie hibrida, construita prin utilizarea talentelor unor designeri calificati.

Multiple Functionalitati

Echipa noastra de dezvoltatori se va asigura ca site-ul va cuprinde toate functionalitatile necesare solicitate.

Cercetare

De-a lungul activității sale, Holisun a dezvoltat o strânsă legătură și parteneriate fructuoase cu diferite companii și universități de prestigiu ori centre ce cercetare atât din Europa cât și de pe continentul American.

Cu toți partenerii avem o colaborare strânsă și rezultate excelente. Colaborările s-au concretizat în proiecte de mare anvergură câștigate și implementate.

Expertiza HOLISUN include:

Inteligență Artificală (AI), Sisteme de învățare automate (Machine Learning), Data Mining, Realitate Augumentată (AR), analiză predictivă, Cloud Computing dar și sisteme complexe integrate pentru aplicații avansate.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.