Audit digitalizare

Cu aproape 20 de ani de excelență românească în Cercetare și Dezvoltare IT, venim în ajutorul tău prin oferirea de consultanță gratuită în vederea digitalizării operațiunilor și proceselor de business.

Dacă ești interesat de o evaluarea obiectivă privind nivelul tău de digitalizare și modul în care diversele soluții IT te pot ajuta să faci performanță într-o lume din ce în ce mai digitalizată, îți propunem realizarea unui audit digital complet, audit ce începe cu completarea chestionarului de mai jos.

Cât de digital crezi că ești?

0 (Maxim:. 10 Characters)
Folosești un soft de contabilitate/gestiune (ERP)?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Un enterprise resource planning sau ERP este un sistem informațional complex ce te ajută să îți gestionezi activitățile de afaceri cotidiene, cum ar fi contabilitatea, aprovizionarea, managementul proiectelor, managementul riscurilor și conformitatea, precum și operațiunile lanțului de distribuție. 

Pe scurt un ERP este “creierul” care coordonează și leagă toate departamentele sub un singur sistem informatic.

Folosești un program pentru management al relației cu clienții (CRM)?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Cele mai populare programe de management al relației cu clienții sunt sistemele cunoscute ca și Customer Relationship Manager, sau CRM pe scurt.

O soluție de tip CRM se folosește pentru gestionarea operațiunilor companiei în relație cu clienții, fie că discutăm despre marketing, vânzări, contracte, comenzi, proiecte, toate sunt operațiuni pentru care un CRM îți asigură imaginea de ansamblu, te ajută în deciziile de management și te scapă de multe activități repetitive, precum trimiterea de email-uri, notificări, sau generarea rapoartelor de business.

Operațiunile repetitive de business ale afacerii tale sunt digitalizate?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Ce înseamnă digitalizarea operațiunilor repetitive de business? Simplu, se referă la toate operațiunile repetitive care nu produc bani, dar pe care angajatorii sunt obligați să le ducă zilnic la bun sfârșit.

Te-ai gândit cât timp pierde fiecare angajat, în fiecare zi, cu scrierea de emailuri, contracte, facturi, follow up pe vânzări și gestionarea cerințelor din partea clienților?

Ei, aceste lucruri se pot automatiza în cea mai mare parte prin setarea de fluxuri automate de lucru, acestea sunt foarte folosite de sistemele informatice de tip CRM.

Ai sisteme de securitate cibernetică?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Problema securității datelor companiei tale și ale clienților tăi a devenit o realitate apăsătoare, ce trebuie adresată zi de zi.

Fie că discutăm despre o simplă descărcare a unui fișier necunoscut de pe e-mail, fișier ce conține un virus periculos sau despre orice alt tip de atac cibernetic îndreptat împotriva companiei tale, toate au potențialul de a destabiliza compania și de a aduce pierderi financiare semnificative prin furtul unor date financiare, sau documente cu caracter personal, furt de care răspunzător legal, poate să fie chiar compania ta, în cazul ignorării măsurilor de securitate cibernetică.

Ai un site de prezentare/vânzare?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

În special în aceste momente când mare parte din clienți își desfășoară activitatea de acasă, un site de prezentare sau chiar unul de comerț online, reprezintă o necesitate, și nu mai poate fi considerat doar un moft.

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, folosirea unui website profesional pentru prezentarea companiei, sau folosirea unei platforme de comerț electronic au devenit noile birouri și showroom-uri ale economiei noastre.

Un website din 2007 care arată rău și nu funcționează bine pe mobil, s-ar putea să nu fie cea mai bună carte de vizită.

Desfășori campanii de marketing online (Email, SMS, Webform, etc)?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Folosirea canalelor online de marketing, cum ar promovarea prin e-mail, sms sau webform reprezintă mai mult decât simpla folosire a unor instrumente în cadrul departamentului de marketing sau vânzări. Înseamnă o schimbare fundamentală a modului în care gândim și derulăm campaniile de marketing sau vânzări.

Faci import/export de date de la/către terți?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Pentru multe afaceri, precum cele care se ocupă de comerț electronic și comunică zilnic cu companiile de curierat sau afacerile cu zeci sau sute de distribuitori, productivitatea internă este dependentă de modul în care comunicăm cu partenerii de afaceri.

Un sistem automat ce transmite comenzile către curier sau o platformă software ce permite crearea unui portal web care să conecteze partenerii de afaceri cu unele departamente/echipe din cadrul afacerii tale pot să îmbunătățească simțitor productivitatea ta și a firmelor partenere.

Ai implementat un program colaborativ pentru munca la distanță?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Munca la distanță a devenit brusc o urgență generată de pandemia COVID-19, însă aceasta va rămâne o realitate continuă în mediul de business autohton.

Fie că discutăm de folosirea acestui sistem într-o perioadă de criză fie că o abordăm ca pe o consecință naturală a evoluției tehnologice, se simte deja nevoia folosirii unui program care să asigure comunicarea la distanța între departamente.

Cât timp avem un soft colaborativ performant pentru munca la distanță, aceasta poate să aducă multiple beneficii atât pentru angajați cât și pentru angajatori. De exemplu, companiile care folosesc un astfel de sistem și-au redus semnificativ costurile fixe, cum ar fi costul cu chiria, utilitățile și diverse consumabile asociate activității unui birou clasic.

Există implementat un sistem de back-up centralizat?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Salvarea datelor în mod total sau parțial este prima barieră în pierderea acestora. Deși se implementează sisteme de protecție a datelor și a rețelelor, este recomandat dublarea măsurilor prin implementarea unui back-up local sau în cloud automatizat.

Protecția rețelei este asigurată de un echipament specializat (firewall)?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Un echipament dedicat de filtrare și blocare a amenințărilor externe adaugă un strat superior de siguranță a datelor și informațiilor din companie. Echipamentele dispun inclusiv de unelte de blocare a anumitor site-uri accesate intern ce pot limita accesul angajaților către acestea (facebook, youtube, netflix etc...). Aceste echipamente trebuie dimensionate pentru fiecare companie astfel încât costul lor este direct proporțional cu numărul utilizatorilor conectați.

Managementul rețelei wireless este conceput în sistem centralizat?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Folosirea unei soluții unibrand centralizate optimizează transferul de date și viteza acesteia. Posibilitatea separării rețelelor ajută la menținerea unei conexiuni active la internet oferind acces limitat vizitatorilor și, concomitent securizează rețeaua internă.

Echipamentele IT sunt interconectate la un server central?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Implementarea unui sistem IT centralizat bazat pe un server central optimizează și organizează activitatea angajaților și a managementului. Politicile de securitate și drepturi se pot seta la nivel de departamente facilitând colaborarea interdepartamentală asigurând în acelși timp un grad ridicat de securitate digitală.

Imprimarea și scanarea documentelor este optimizată din punctul de vedere al costurilor?*
Da
Parțial
Nu
Nu am nevoie

Folosirea de echipamente multibrand și subdimensionate este alegerea angajaților pentru a ridica gradul de comoditate. Dimensionarea corectă a echipamentelor și managementul centralizat al acestora pot reduce costurile cu peste 30%. Desi pare atractiv un echipament ieftin și cu multe funcții, de cele mai multe ori consumabilele și piesele calculate la o perioadă de minimum 12 luni ridică bugetul de cheltuieli față de o dimensionare corectă.

Vreau sa fiu contactat pentru o consultație online gratuită.
Vreau sa mă înscriu la un workshop de digitalizare.

Sunt de acord cu trimiterea datelor solicitate de acest chestionar, conform articolui 13 din GDPR*

*Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Total raspunsuri
0.00
Rezultat final

Rookie

Explorator

Ambasador

Te felicitam pentru conștientizarea nevoii afacerii tale pentru digitalizare și pasul pe care l-ai făcut în vederea realizării radiografiei tale de business.

Veste proastă pe care ne-o spune punctajul obtinut este ca ai o afacere rigidă, în care angajații desfășoară multe operatiuni repetitive, nu beneficiezi de instrumentelele necesare pentru a genera business in mediul online si nici o strategie dinamica pentru farming/hunting de clienti.

Vestea buna este ca în cadrul afacerii tale există un potențial uriaș pentru automatizarea operațiunilor repetitive și creșterea productivității, folosind instrumentele digitale.

Dacă vrei sa afli mai multe despre aceste instrumente și să beneficiezi de un audit digital pentru afacerea ta, te asteptam cu mare drag la o discuție online.

Super, faci parte din categoria de antreprenori care au început sa investească în digitalizarea operațiunilor de business și folosirea instrumentele de vanzari online.

Avand in vedere punctajul obținut, te bucuri deja de o creștere a productivității în companie prin digitalizare, dar îti recomandam sa fi de asemenea constient ca lumea afacerilor și soluțiile digitale de business evoluează constant.

Există încă multe lucruri pe care le putem explora impreuna pentru a-ti duce afacerea la nivelul următor. Iti propunem stabilirea unui intalniri online, în care sa exploram întrebările și oportunitatile de business la care încă poate nu te-ai gandit.

Wow, ești un adevărat Ambasador al digitalizarii, ti-ai digitalizat cea mai mare parte din operațiuni, angajații știu și lucra fără sa fie “sefu” tot timpul la birou.

Suntem curioși sa te cunoastem si sa realizam impreuna o analiză privind impactul digitalizării în afacerea ta. Dacă vrei sa ne intalnim la o “cafea virtuala”, nu ezita sa ne contactezi.

Chestionar GDPR

Complet 0%
1 Pasul 1 2 Pasul 2 3 Pasul 3

Află în ce măsură ai implementat normele GDPR în mai puțin de 30 de secunde!

Procesați date sensibile (rasa/etnie, religie, date genetice, biometrice, date privind sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală)?*
Da
Nu
Păstrați o evidență (jurnalizare) a activităților de prelucrare a datelor?*
Da
Nu
Nu știu
Asigurați securitatea tehnică a datelor cu caracter personal?*
Da
Nu
Parțial
Aveți proceduri interne referitoare la procesarea datelor cu caracter personal?*
Da
Nu
Parțial
Aveți o analiză de risc a protecției datelor personale?*
Da
Nu
Care dintre drepturile persoanelor fizice vizate de procesarea datelor le respectați?
Dreptul la informarea clară a modului de utilizare a datelor
Dreptul la rectififcarea / ștergerea datelor
Dreptul la portarea datelor către alt operator
Dreptul la opoziție
Înapoi Urmator
Complet 33%
1 Pasul 1 2 Pasul 2 3 Pasul 3

Gradul de implementare GDPR în compania ta

Rezultat Sondaj
0.00
Rezultat chestionar GDPR
Înapoi Urmator
Complet 66%
1 Pasul 1 2 Pasul 2 3 Pasul 3

Dacă dorești să fii contactat de către echipa Holisun, lasă-ne datele tale de contact, completând formularul de mai jos:

Sunt de acord cu trimiterea datelor solicitate de acest formular de contact, conform articolui 13 din GDPR

** Nu vom divulga informațiile puse la dispoziție de persoana care completează formularul, în calitate de reprezentant al organizației vizate, referitoare la următoarele aspecte:

a. Datele de identificare ale companiei,
b. Datele de identificare și personale care sunt puse la dispoziție: angajați, clienți, furnizori, etc
c. Datele privind modul de desfășurare al activității
d. Informații privind sistemul de supraveghere, sistemul informatic, sistemul de acces, etc
e. Orice ale informații puse la dispoziție pentru a realiza Soluția financiara și derularea serviciilor contractate.
Art. 2. Vom păstră în siguranță și vom depune toate diligentele spre a nu fi făcute publice informațiile înaintate de persoana ce reprezintă organizația vizată
Art. 3. Prezentul angajament de confidențialitate poartă și asupra mijloacelor materiale vizuale, auditive sau informatice de care a luat cunoștință semnatarul acestui acord de confidențialitate.
Art. 4. Semnatarul va putea prezenta informațiile confidențiale angajaților săi menționați mai sus, doar pentru realizarea soluției financiare a serviciilor sale și pentru derularea serviciilor contractate de organizația vizată
Art. 5. Acest acord are o valabilitate de 12 luni.

Înapoi Urmator

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.