fbpx

Configurare webmail

În continuare vă vom prezenta câțiva pași de care posibil să aveți nevoie în administrarea contului de e-mail oferit de HOLISUN.

Accesați căsuța de e-mail din link-ul pe care l-ați primit atunci când HOLISUN va creat contul de e-mail.e mail1

NOTĂ: Vă recomandăm să păstrați toate comunicațiile furnizate de HOLISUN, care conțin informații vitale despre conturile dumneavoastră.
Odată accesat link-ul primit pentru contul de e-mail, veți ajunge la pagina de autentificare în care veți introduce la utilizator: adresa completă de e-mail (ex. nume . prenume @ domeniu . ro) iar la parolă veți introduce parola inițială pe care ați primit-o la deschiderea contului de e-mail.

 

Primul pas IMPORTANT la prima accesare a căsuței dumneavoastră de e-mail, este să schimbați parola inițială primită de la HOLISUN, cu o parolă personală pe care să o utilizați.

Este important de reținut că aceste date de acces sunt strict CONFIDENȚIALE. Holisun nu vă poate recupera parola uitată. Procesul de recuperare a contului dumneavoastră de e-mail datorită pierderii parolei este cel de resetare și furnizare a unei parole noi.

Vă rugam să rețineți că schimbarea parolei inițiale cu parola personală nu trebuie să simplifice complexitatea parolei.

Păstrați-vă contul de e-mail în siguranță folosind o parolă complexă care să conțină:

  • litere mici
  • litere mari
  • cifre
  • caractere speciale
  • de exemplu: WEU+3>?&nC

Odată accesată căsuță de e-mail veți vedea în browser-ul dumneavoastră inbox-ul email-ului.mail2

Interfața este una simplă ce permite accesul rapid la informațiile din e-mail.
Dacă sunteți adeptul unui client de e-mail cu o interfață mai complexă și mai elegantă puteți să folosiți cu încredere:

 

 

 

 

Modificarea parolei:

1. Accesați modulul de setări “Setări personale” din căsuță dumneavoastră de webmail:

mail1b

Odată accesat acest modul veți avea mai multe opțiuni de personalizare a căsuței dumneavoastră.

2. Accesați secțiunea “Parolă”:

mail4

3. Introduceți parola inițială (sau cea veche)
4. Apoi noua parolă și confirmarea noii parole, confirmați apăsând butonul salvează.

 

Personalizarea căsuței de e-mail:


mail3

În cazul în care doriți să folosiți căsuță dumneavoastră de e-mail prin webmail (acces din browser-ul dumneavoastră) fără să utilizați un client de e-mail, vă puteți personaliza această căsuță astfel:


În secțiunea “Identități” – puteți configura Numele și Prenumele deținătorului acestei adrese de e-mail, Organizația și ce poate fii foarte important semnătură dumneavoastră personalizată care va apărea pe fiecare e-mail trimis.


Semnătura poate conține o scurtă formulare de încheiere de exemplu: cu respect, urmată de Nume și Prenume sau doar Prenume în funcție de caz și la final datele de contact rapid de exemplu: telefon, e-mail și website.

Celelalte secțiuni: Preferințe, Dosare, Răspunsuri … sunt opționale și au rolul de personalizare a interfeței (irelevant dacă se folosește un client de e-mail), organizarea corespondenței pe dosare speciale pentru un mai bun management al comunicațiilor electronice, răspunsuri automate sau de vacanță dacă este cazul.

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.