fbpx

Noutăți

103 procese de business automatizate. Sau cum sa beneficiezi gratuit de o persoana

103 procese de business automatizate. Sau cum sa beneficiezi gratuit, etic si legal de munca unei persoane

De mult ne doream sa scriem acest articol, insa ni-l imaginam sub titlul "100 de procese de business...". Insa, din fericire, nu am avut niciodata 100 de procese de business automatizate: am avut 98, iar apoi direct 103. De ce? Deoarecere cu cat automatizezi mai multe lucruri si iti dai seama de avantajele care deriva, cu atat iti doresti mai multe automatizari de business, adica munca (de rutina sau nu) executate de un soft inteligent

 

Ce am obtinut prin aceste automatizari?

  • reducerea timpilor necesari finalizarii unei oportunitati de vanzare (cu circa 30%)
  • reducerea intarzierilor in primirea informatiilor de la clienti (in medie la 1-2 zile), respectiv in finalizarea proiectelor (in medie cu 50% fata de situatiile anterioare)
  • reducerea intarzierilor de plata a facturilor (cu circa 80%)
  • obtinerea de feedback de la clienti, pentru a sti cat de utili le suntem si ce mai putem face pentru ei (de la un feedback in 3 ani, la 10 feedback-uri pe saptamana) - vezi De la 0 la 10 in... 2 saptamani. Cum ce? Feedback de la client
  • optimizarea portofoliului de proiecte si a alocarii eforturilor in functie de prioritatea lor
  • cresterea veniturilor, per global (vezi Cum am crescut veniturile companiei cu 10% / luna pasiv?)

Dupa estimarile noastre, toate aceste automatizari inlocuiesc cu succes activitatea unei persoane. Cu alte cuvinte, in acest moment, in HOLISUN lucreaza o persoana pro bono. Iar asta respectand Codul Muncii ;).

Vrei si tu o persoana de acest gen in compania ta?

Vrei sa afli mai multe? 

Vrei un demo? 

Vrei sa devii reseller care are in portofoliu un soft cu adevarat util?

 

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.