fbpx

Noutăți

5 reasons why customer feedback is important for my business
5 reasons why customer feedback is important for my business

5 motive pentru care feedback-ul de la client este important pentru business-ul meu

Este normal sa ne focusam pe dezvoltarea afacerii si sa furnizam cele mai bune produse si servicii. Adevarat si evident, totodata. Dar stim ca ceea ce furnizam este cel mai bun pentru clienti? Stim ca este ceea ce asteapta ei? Ii intrebam ce parere au? Ne dau raspunsuri sincere? Sunt intrebari dificile si probabil de aceea colectarea feedback-ului de la clienti este adesea omisa. Totusi, iata 5 motive pentru a cere un feedback onest de la beneficiari:

 

1. Opinia clientilor exista, este acolo, trebuie doar scoasa la iveala (si exploatata)

2. Feedback-ul ne ajuta sa ne imbunatatim afacerea

3. Feedback-ul este modalitatea cea mai directa de a afla satisfactia clientilor nostri

4. Feedback-ul arata ca ne pasa de parerea clientilor

5. Feedback-ul este o baza solida a deciziilor de afaceri

Dorinta de a obtine feedback de la client nu este suficienta. Totusi, noi am reusit sa obtinem 10 pe saptamana (pornind de la unul in decursul a trei ani), iar acest lucru a fost posibil cu un CRM extraordinar de bine conceput si implementat.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.