fbpx

Noutăți

Afacerea ta post COVID-19: Află soluții digitale, legale și de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii

Afacerea ta post COVID-19: Află soluții digitale, legale și de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii

In cadrul workshop-ului “Afacerea ta post COVID-19: Află soluții digitale, legale și de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii”, desfășurat online, am discuta despre principalele soluții digitale, provocări legale și soluții de finanțare nerambursabilă pentru (r)evoluția afacerii IMM-urilor în acesta perioada provocatoare dar plină de oportunități.

Ne-am bucurat sa vedem interesul participantilor pentru subiectele dezbatute si faptul ca digitalizarea IMM-urilor este considerat un ajutor cat si o oporunitate de business importanta pentru perioada următoare.

 

Daca nu ai participat la workshop insa vrei sa vezi prezentarile, mai jos gasesti prezentarilor celor 3 invitati speciali.

Poza Oliviu Matei 1

 

Primul invitat al workshop-ului a fost Oliviu Matei, Prof. Univ. Dr. ing., în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fondatorul Holisun, companie românească dedicată cercetării și dezvoltării în IT, cu o experiența vastă în automatizări de business, securitate în aeroporturi, sănătate, educație, realitate augmentată, sectorul public și industrie 4.0

Holisun îți pune la dispoziție un audit digital gratuit pentru a verifica în ce măsură afacerea ta este digitalizată.

Poți accesa auditul aici: https://holisun.com/ce-facem/audit-digitalizare, iar mai apoi ne poți contacta.

 

 

 

Poza Calin Iuga

 

Al doilea invitat din cadrul workshop-ului, a fost Călin Viorel Iuga, avocat specializat în litigii comerciale, membru al Baroului Cluj și fondatorul Societății de Avocați Iuga & Asociații.

În cadrul workshop-ului, Av. Călin Viorel Iuga ne-a răspuns la întrebările importante pe care orice antreprenor trebuie sa le adreseze în procesul de digitalizare, întrebări precum diferenta intre semnatura electronica/olografa, securitatea cibernetica, răspunderea legală pentru arhiva electronică/date confidențiale, importanța reputației online a afacerii, cat și alte întrebări de interes.

Misiunea Iuga & Asociații este de a lupta pentru drepturile și interesele companiilor, oamenilor de afaceri și pentru conaționalii din diaspora.
Pentru o discuție privată cu Av. Călin Iuga și echipa Iuga & Asociații completează formularul de contact de aici: https://www.iuga-a.com/contact

 

 

Emanuel Botezatu

 

Ultimul invitat din cadrul evenimentului și persoana la care au apelat participantii cu intrebari pentru a afla soluțiile de finanțare nerambursabilă a fost Emanuel Botezatu, Expert Accesare Fonduri Nerambursabile în cadrul RCG Consulting Group.

In cadrul workshop-ului, Emanuel a discutat despre:

I. Programul pentru investiții și reconversia economică pentru IMM-uri - valoarea grantului în limita 200.000 euro;

II. Programului Național de digitalizare a IMM-urilor - valoarea grantului în limita a 100.000 euro;

III. Start Up Nation- finanțare până la 200.000 lei.

RCG Consulting îți pune la dispoziție serviciul de consiliere privind accesarea fondurilor nerambursabile prin accesarea urmatorului link: http://www.rcgconsulting.ro/contact

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.