fbpx

Noutăți

PROVOCARE! Cât de digital crezi că ești?

PROVOCARE! Cât de digital crezi că ești?

Cu aproape 20 de ani de excelență românească în Cercetare și Dezvoltare IT, venim în ajutorul tău prin oferirea de consultanță gratuită în vederea digitalizării operațiunilor și proceselor de business.

Dacă îți dorești să vezi cât de digitalizată este afacerea ta în comparație cu alte companii și ce poți face pentru a deveni mai competitiv din acest punct de vedere, dar și unde poate ajunge afacerea ta prin implementarea digitalizării, intră aici, pentru a face o evaluare gratuită a afacerii tale:

Auditul digital este confidențial și gratuit! 

"Unii antreprenorii încă mai speră că mediul de business va reveni la normal după finalul pandemiei COVID. Vestea ”proastă”, însă, este că trăim o revoluție socială și tehnologică fără precedent în istorie (mai puternică decât revoluția industrială) și că acel normal de ieri nu mai există și nici nu va mai exista, iar lumea de mâine nu va mai semăna deloc cu ceea ce numim acum normal.

Criza actuală reașează complet mediul de business din România. Acesta este momentul 0 în care trebuie să inovezi și să-ți reinventezi afacerea, sau o va face altul pentru tine.” Prof. Univ. Dr. ing. Oliviu Matei, fondatorul Holisun

 

Iată ce spun o parte dintre clienții noștri, și care sunt beneficiile concrete ale digitalizării corect implementate

 

"Suntem pe piață de 20 de ani, iar în 2019 am depășit pragul de încasări de 1 milion de lei.

Înainte de a începe să folosim AIDA, aveam deja 7 angajați și începuse să se simtă nevoia unui program prin care să ne putem gestiona activitatea și să ne administrăm proiectele. În domeniul proiectării de clădiri este nevoie de multă comunicare între membrii echipei, iar membrii mai tineri ai echipei nu erau mereu atenți la documentația necesară pentru avizele de construcție.

AIDA ne-a ajutat mult pentru că nu uită niciodată nimic și le trimite tuturor colegilor alerte prin SMS sau e-mail în legătură cu toate documentele necesare pentru întocmirea dosarelor. Așa că nu ni se întâmplă să avem întârzieri în obținerea avizelor și autorizațiilor iar clienții noștri sunt mai mulțumiți ca niciodată.

Modulul de management de proiecte a fost ca o gură de aer curat pentru noi. Avem mai mult de 80 de template-uri pe care le folosim pentru diverse proiecte și asta ne-a scurtat foarte mult timpul de lucru." Ioana M., arhitect

 

 

"După ce am terminat studiile mi-am deschis un cabinet medical particular în Cluj. Lucrurile au mers bine. În primul an am făcut trei angajări, iar acum suntem 6 în echipă.

Nu mă așteptam să avem așa o creștere, mai ales că totul este nou pentru mine. Vă dați seama ce a însemnat totul din punctul de vedere al organizării! Medicina muncii este un domeniu în care trebuie să fii foarte bine organizat: avem multe consultații, mulți clienți, multe domenii de activitate pentru care eliberăm documentația și foarte multă responsabilitate pe care ne-o asumăm zilnic.

Mi-am dorit să avem un CRM deoarece colegii care făceau consultații erau nevoiți să se ocupe și de problemele administrative, cum ar fi facturarea serviciilor și asta ne afecta timpul de lucru. În loc să ne ocupăm de pacienți, scriam facturi și alte documente o bună parte din timp.

Acum asta nu se mai întâmplă și sunt foarte mulțumită." Gabriela F., medic

 

 

"Firma noastră este unul dintre cei mai mari furnizori de consultanță pentru granturi Europene din Transivania.

AIDA ne-a ajutat foarte mult în evidența costurilor, deoarece externalizăm o mare parte din volumul de lucru către consultanți independenți, așa că a fost nevoie de o platformă care să ne permită organizarea și evidența serviciilor pe care le furnizează colaboratorii noștri, inclusiv volumul de ore lucrate, dar și a comisioanelor pe care le plătim către aceștia.

Implementarea AIDA ne-a găsit chiar în perioada de carantină, când toți angajații și colaboratorii noștri lucrau din home-office, așa că acest program de gestiune nu putea să apară într-un moment mai bun! Nu numai că ne-am îndeplinit toate termenele-limită în prima perioadă a pandemiei, dar am înregistrat și o creștere cu 5-10% a productivității.

Sunt sigur că după ce toți colegii se vor întoarce la birou, eficiența noastră va crește și mai mult." Ecaterina S., consultant de business

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.