fbpx

Noutăți

Catalogul scolar online - Produs inovativ pe piata software din Romania

Echipa de programatori a companiei HOLISUN a realizat un soft revolutionar menit sa contribuie la cresterea calitatii actului educational prin imbunatatirea relatiei dintre scoala si familie: Catalogul scolar online.

Acest software inovativ vine in beneficiul colectivului unitatii de invatamant si al parintilor, deopotriva. Pe de o parte, parintilor li se ofera posibilitatea vizualizarii de acasa, la orice ora, a notelor si absentelor copiilor.

De asemenea, parintii pot comunica mult mai eficient si practic cu profesorii  prin intermediul mesajelor online.

Pe de alta parte, profesorilor li se faciliteaza generarea de rapoarte saptamanale cu notele si absentele elevilor, la nivelul claselor ori a intregului colectiv, precum si situatii cerute de catre inspectoratul scolar sau ministerul de resort. In plus, dirigintii pot calcula automat mediile (pe clasa ori generale) si absentele (motivate sau nemotivate).

Catalogul scolar online  permite si promovarea diverselor evenimente organizate in cadrul unitatii de invatamant care dispune de un asemenea software de specialitate.

* Nota: Cautam parteneri - colaboratori pentru distributia softurilor si pentru raspandirea serviciilor noastre. 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.