fbpx

Noutăți

Colaborare in proiecte europene

23.10.2012- S-a deschis  o line de finantare dedicata Unitatilor Administrativ-Teritoriale (UAT) – din regiunea de Centru si Sud-Vest - pentru Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice pe Axa 5, domeniul de interventie 5.2 din Programul Operational Regional 2007-2008. 

O alta linie de finantare deschisa inca din 12 martie 2012, dedicata Unitatilor Administrativ-Teritoriale face parte din Domeniul Major de interventie 5.3 : Crearea Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica.

Pentru UAT–urile care doresc sa aplice, compania noastra impreuna cu colaboratorii sai asigura consultanta gratuita pentru scrierea si depunerea proiectelor. Pana in prezent, pe aceasta linie de finantare au mai aplicat cel putin 10 UAT-uri pentru care am asigurat consultanta in depunerea proiectelor. Trei dintre ele au primit deja un verdict favorabil, celelalte fiind inca pe masa evaluatorilor.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.