fbpx

Noutăți

Comunicarea cu clienţii şi de ce să nu faci compromisuri când alegi un CRM

Comunicarea cu clienţii şi de ce să nu faci compromisuri când alegi un CRM

Dacă ești o firmă cu experiență sau una la început de drum probabil ai observat cât de importantă este relația cu clienții. În contextul actual comunicarea a devenit esențială, iar condițiile de distanțare socială impuse de COVID-19 pot îngreuna semnificativ acest proces.

Munca de acasă poate pune în dificultate chiar și cel mai experimentat manager, dar avenm o veste bună. Holisun a dezvoltat AIDA, mai mult decât un CRM, un ajutor de nădejde care îți pune afacerea pe pilot automat.

Un program ușor de implementat și utilizat, cu ajutorul căruia vei ști în orice moment de la stocurile de marfă din magazie până la zilele de naștere ale furnizorilor sau care membru al echipei a citit un mail și a preluat sarcina care trebuie îndeplinită.

Am adaptat AIDA și suntem mândri să vă prezentăm AIDA Law – programul dedicat avocaților, AIDA Archi - Programul dedicat arhitecților, AIDA Urbana, platforma integrată de servicii electronice pentru instituțiile publice moderne, AIDA Consulting – pentru consultanță și proiecte, AIDA Telecom – platfoma pentru furnizorii de servicii de voce și date, AIDA Facility Management - pentru firmele de curățenie și facility management.

Activitatea unei echipe trebuie coordonată, dar condițiile de distanțare socială impuse în ultima perioadă îngreunează acest proces și în multe cazuri îl face chiar imposibil. Se pune tot mai mare accent pe experiență și calitate, dar personalul calificat și înalt calificat este dificil de găsit. AIDA automatizează multe dintre procesele implicate în funcționarea unei firme și este disponibilă de pe telefon, calculator, tabletă sau laptop.

Lucrul de acasa

AIDA știe să se adapteze, să interpreteze activitatea unei echipe și să genereze rapoarte și situații financiare, facturi, devenind un ajutor indispensabil în comunicarea cu clienții.

Clienții de pe piața românească și internațională au impus standarde tot mai înalte, astfel că pe piață au apărut numeroase ofertele de produse de tip CRM care promit numeroase facilități, dar care întâmpină greutăți la implementare și funcționare.

Pentru client, calitatea produselor reprezintă un factor extrem de important în alegerea furnizorului, iar comunicarea eficientă contribie la menținerea acestei relații.

Mai mult, statisticile spun că 58% dintre clienți sunt dispuși să cheltuiască mai mult pentru produsele acelor companii care le-au oferit o relație cu clientul excelentă, iar un client mulțumit este dispus să își împărtășească experiența cu alți 9 cunoscuți, dar un client nemulțumit, va împărtăși această experiență cu alți 26.

  • 53% dintre clienți se reorientează spre alt furnizor pentru simplul fapt că se simt neapreciați de acesta;
  • pentru 42% din ei, cauza este faptul că intră în contact cu personal nepoliticos sau care nu îi poate ajuta;
  • 32% din clienți migrează pentru că sunt obligați să discute aceeași problemă cu mai mulți angajați;
  • 29% pentru că sunt deranjați de lipsa de cunoștințe a personalului;
  • 25% pentru că au obosit să tot aștepte.

Poți elimina din start aceste probleme dacă alegi AIDA. Nu face compromisuri în alegerea unui CRM pentru că acest lucru te poate costa relația cu clienții.

Alege AIDA (Ajutăm, Inovăm, Dezvoltăm, Adaptăm) by Holisun, programul care își va pune afacerea pe pilot automat.

Mai multe detalii despre soluțiile noastre puteti găsi AICI.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.