fbpx

Noutăți

Adaptare afacere la pandemia covid-19

Cum poți să îţi adaptezi afacerea la pandemia COVID-19 folosind 10 pași

10 pași pentru a trece peste criză!

COVID-19 are de gând să stea câteva luni pe la noi, prin urmare trebuie să facem ceva pentru afacerile noastre.

1. Identificați domeniile de activitate defensive (d.e. agricultură, sănătate etc.) și industriile care funcționează în această perioadă

2. Stabiliţi ce puteti face pentru aceste domenii, cum puteti contribui la supraviețuirea sau creșterea lor.

3. Reduceţi contactele personale, dar creșteți interacțiunile cu piața (clienţi, potențiali clienți, furnizori și competitori). Economia s-a contractat de câteva ori, astfel încât numărul de interacțiuni trebuie să crească de cel puțin tot atâtea ori.

4. Măriti-vă rețeaua personală de contacte, dar faceţi-o de la distanță. Nu uitați că acum aveti nevoie de o rețea mult mai mare pentru a genera un business cât de cât apropiat de cel de până acum.

5. Comunicaţi constant întregului ecosistem de care dispuneți ce puteți face pentru el. Atenția tuturor este distribuită în multe părți şi este nevoie să le amintiți cât mai des că îi puteți ajuta.

6. Optimizaţi costurile companiei

7. Consolidaţi procesele interne. După această criză vor fi două tipuri de companii: cele moarte și cele care supraviețuiesc, dar cu o structură organizațională mult mai bună decât la începutul crizei. Nu există căi de mijloc.

8. Reduceți timpii de execuție și de livrare. Cu cât finalizezi proiectele mai repede, cu atât cresc șansele să încasezi banii aferenţi.

9. Asiguraţi un cash flow cât mai stabil şi constant prin eliminarea întârzierilor la încasarea facturilor. Acum aveți nevoie doar de 3 lucruri: bani, bani și... bani.

10. Nu uitați că acolo, undeva, cineva dispune de bani și are nevoie de serviciile sau produsele voastre. Ajungeti la el și spuneţi-i despre voi.

Mai multe detalii despre soluțiile noastre puteti găsi AICI.

HOLISUN, suntem mereu aproape de tine.
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.