fbpx

Noutăți

De acum UVT folosește o inteligență artificială pentru comunicare: AIDA AI

De acum UVT folosește o inteligență artificială pentru comunicare: AIDA AI

 

Prima universitate care a implementat această soluție la noi în țară, și prima care a implementat un sistem de comunicare automată este Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca.

 

Acum a venit momentul ca și o universitate din Timișoara să facă acest pas. Universitatea de Vest folosește acum un robot pentru chat din gama AIDA AI.

 

Robotul de chat preia activitatea obositoare a personalului care administrează adminterile. Robotul este eficient în a limita nevoia interacțiunii unu la unu cu fiecare candidat. Cazurile care vin cu aceleași nelămuriri de câteva sute de ori zilnic sunt tratate automat, fără efort.

 

Sistemele de automatizare în comunicare sunt folosite în universitățile și instituțiile din întreaga lume, fie că vorbim de mediul public sau privat.

 

Este momentul ca și în țara noastră să fie adoptate aceste tehnologii avansate, iar noi ne bucurăm să printre pionierii acestui proces care va transforma total modul în care ne desfășurăm activitatea.

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.