Noutăți

De astazi OSIM are un nou look mai modern, un muzeu virtual dar și un asistent virtual!

De astazi OSIM are un nou look mai modern, un muzeu virtual dar și un asistent virtual!

Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci are, de astăzi, o nouă înfățișare datorită specialiștilor companiei Holisun care au implementat noi soluții tehnice pentru a face platforma mai ușor accesibilă publicului!

Versiunea actuală a site-ului dispune acum de elemente noi care asigură o funcționalitate mai bună. Printre noutăți se numără Muzeul Virtual, dar și un Asistent Virtual care răspunde publicului celor mai frecvente întrebări privind protecția proprietății intelectuale.

Asistentul virtual ce poartă numele de "Maria" este construit pe tehnologia AIDA.AI și asigură comunicarea eficientă și instantanee cu vizitatorii paginii web OSIM, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 pentru a acționa ca și un consilier pentru toate întrebările ce țin de invenții, brevete și mărci!

Puteți vedea noua versiune a site-ului chiar acum https://osim.ro

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.