Noutăți

De la 0 la 10 in... 2 saptamani. Cum ce? Feedback de la client

De la 0 la 10 in... 2 saptamani. Cum ce? Feedback de la client

Unul dintre etapele de evolutie a HOLISUN a fost sa nu ne fie frica de feedback-ul de la client. Constientizarea faptului ca șutul in fund este un pas inainte a insemnat enorm pentru noi. Iar acest lucru s-a intamplat in urma cu ceva ani. De atunci tot am incercat sa "automatizam" cumva acest proces in sensul ca de fiecare data cand trimiteam o factura electronic, email-ul continea si un text prin care incercam sa convingem clientul ca ne dorim sa ne dea feedback. Clientul mai avea de dat click pe un link si de raspuns la cateva intrebari. Vreti sa stiti cati au facut acest lucru? Unul singur in decurs de 3 ani!

Odata cu implementarea noilor proceduri si a noului CRM, unul dintre targeturile mele a fost sa obtin feedback cu orice pret (desigur, fara a fi nevoie sa vorbim noi personal cu fiecare client in parte). Am facut brainstorming peste brainstorming; am renuntat de cateva ori si tot de atatea ori am reluat ideea. Pana la urma am reusit. In email-ul cu pricina punem doar grupuri de stelute (de la 1 la 5), corespunzatoare evaluarii unui criteriu despre care dorim sa stim parerea clientului. Singurul lucru pe care el il are de facut este sa dea click pe nota pe care ne-o acorda. Atat!

Stiti cate feedback-uri am primit in doar primele doua saptamani de la implementare? 9 (noua). De la zero, pana acum. Mi se pare absolut fantastic; in sfarsit mi-am implinit inca un vis, acela de a-i face pe clienti sa ne evalueze.  Desigur, acest lucru a fost posibil cu noul CRM conceput si implementat de noi.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.