fbpx

Noutăți

Expoziția Virtuală
Expoziția Virtuală "𝙄𝙣 𝙫𝙖𝙧𝙖 𝙖𝙡𝙩𝙛𝙚𝙡 𝙥𝙤𝙫𝙚𝙨𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙥𝙩𝙚 𝙘𝙪𝙫𝙞𝙣𝙩𝙚"

Vă invitam la Expoziția Virtuală "𝙄𝙣 𝙫𝙖𝙧𝙖 𝙖𝙡𝙩𝙛𝙚𝙡 𝙥𝙤𝙫𝙚𝙨𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙥𝙩𝙚 𝙘𝙪𝙫𝙞𝙣𝙩𝙚"

Chiar daca perioada actuală ne-a ținut mai mult in casă și departe de muzee, teatru si spectacole, suntem bucuroși să vedem că Muzeul Judetean de Artă "Centrul Artistic Baia Mare" reușeste să ne aducă pe toți inapoi la muzeu, prin Galeria Virtuală "𝙄𝙣 𝙫𝙖𝙧𝙖 𝙖𝙡𝙩𝙛𝙚𝙡 𝙥𝙤𝙫𝙚𝙨𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙥𝙩𝙚 𝙘𝙪𝙫𝙞𝙣𝙩𝙚", 7 cuvinte menite să ofere o descrie tablourilor cu cuvintele iubitorilor de arta, printre care si noi 😀

Tabloul nostru preferat este desigur „Furtuna” de Garstea Elena cu urmatoarele cuvinte "O liniste sufocantă, epuizantă, dupa ploaia racoroasă"

Va invitam va vedeti si celalalte tablouri din cadrul Expoziției Virtuale "𝙄𝙣 𝙫𝙖𝙧𝙖 𝙖𝙡𝙩𝙛𝙚𝙡 𝙥𝙤𝙫𝙚𝙨𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙥𝙩𝙚 𝙘𝙪𝙫𝙞𝙣𝙩𝙚"  prin click aici. 

 

Pentru o vizită cât mai plăcută și accesibilă, gasiti mai jos cateva indicații tehnice:

La intrarea în sala virtuală de expoziții, vizitatorul este plasat automat în punctul de început al circuitului. Pentru a vă deplasa, utilizați tastele săgeți sau grupul de taste W (înainte), S (înapoi), A (stânga), D (dreapta). Modificați direcția de orientare cu mouse-ul (click + rotiți).

Pentru a vizualiza poveștile în șapte cuvinte, poziționați-Vă în fața fiecărei lucrări. Treceți cursorul mouse-ului peste pictura aleasă și, când suprafața tabloului se luminează, faceți dublu-click. În colțul stânga-sus al ecranului, vor fi afișate Povestea în șapte cuvinte și autorul acesteia, respectiv titlul și numele pictorului. Închiderea etichetei lucrării este opțională la reluarea vizitei.

Pentru a naviga direct spre poziția aleasă, folosiți harta din colțul stânga-jos al paginii. Plasați cursorul mouse-ului în locul dorit și faceți click. Setările suplimentare (calitatea imaginii) se află în meniul din dreapta paginii.

Dacă nu puteți vizualiza expoziția online sau întâmpinați dificultăți în parcurgerea ei, Muzeul Județean de Artă "Centrul Artistic Baia Mare" vă stă la dispoziție telefonicsâmbătă, 14 noiembrie, între 19,00 – 23,59, la numărul 0749 730 986 (tarif normal) – Compartiment Marketing.

 
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.