fbpx

Noutăți

GMB si HOLISUN fac parteneriat pentru digitalizarea Dobrogei!

GMB si HOLISUN fac parteneriat pentru digitalizarea Dobrogei!

GMB Computers, o companie cu 30 de ani de istorie și 100 de profesionisti în infrastructură de rețelele, IoT, comunicare, training și service IT intră în parteneriat, pentru integrarea sistemelor proprii cu aplicațiile soft create de Holisun.

Astfel, Holisun va pune la dispoziția GMB Computers produse și servicii software de înaltă tehnologie și va avea, de asemenea, acces la soluțiile hardware dezvoltare de GMB Computers, pentru realizarea unor soluții hardware-software integrate și adaptate pentru nevoile sectorului public și celui privat din România.

Dezvoltarea rețelei impresionante de cablu TV, fibra optică, camere inteligente și multitudinea celorlalte soluții tehnice și proiecte de mare anvergură, au consolidat poziția GMB Computers ca una dintre companiile cu cel mai mare aport în creșterea calității serviciilor publice și dezvoltarea mediului de business din Dobrogea.

Prin acest parteneriat, Holisun va aduce în prim plan soluțiile software complexe dezvoltate de echipa proprie de experți, pentru digitalizarea mediului de business și a serviciilor publice locale din zona Dobrogei.

Ne bucurăm să avem alături o echipă cu un nivel de profesionalism atât de înalt și suntem încrezători că vom putea crea împreună soluții deosebit de utile, care să schimbe businessul și instituțiile românești.

 

Mult succes noilor noștri parteneri de la GMB!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.