fbpx

Noutăți

Hannover Messe 2017 s-a incheiat

Hannover Messe 2017 s-a incheiat.

Potrivit organizatorilor, a fost un mare succes, deoarece a reunit 6500 de expozanti si peste 250.000 de vizitatori. Iar HOLISUN a facut parte din acest succes. In cele cinci zile (24 – 28 Aprilie) am avut foarte multe contacte cu companii mari din intreaga lume (de exemplu Volkswagen, KUKA, Komatsu), dar si cu reprezentanti ai tarilor, precum Romania (domnul Alexandru Petrescu – Ministrul Mediului de Afaceri si domnul Emil Hurezeanu – Ambasadorul Romaniei la Berlin), Emiratele Arabe Unite, SUA, Brazilia si Taiwan.

O statistica simpla pe continente este prezentata in urmatoarea diagrama.

Statistica prezenta la Hannover Messe 2017 dupa continente

Desigur, acest lucru nu ar fi fost posibil fara sprijinul, feedbackul si cooperarea tuturor partenerilor de afaceri si tehnici ai HOLISUN, prin urmare va multumim!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.