fbpx

Noutăți

Universitatea de Medicina si Farmacie
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca

HOLISUN a dezvoltat a doua aplicatie mobila pentru Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca

HOLISUN a dezvoltat si a lansat o aplicatie mobila pentru a imbunatati comunicarea dintre Decanatul Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca cu cadrele didactice. In acest fel, cadrele vor fi anuntate pe telefonul mobil de fiecare data cand este un eveniment sau stire care ii priveste.

Trebuie spus ca aceasta este a doua aplicatie mobila dezvoltata pentru UMF Cluj, dupa ce anul trecut am dezvoltat una similara pentru comunicarea dintre aceeasi facultate si studenti.

Pe langa Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, HOLISUN are ca parteneri mai multe alte universitati:

  • Academia de Politie "Al. I. Cuza", Bucuresti
  • Universitatea "Al. I. Cuza", Iasi
  • Universitatea din Bucuresti
  • Universitatea Maritima Constanta
  • Universitatea "Andrei Saguna" Constanta
  • Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta

Desigur, universitatile reprezinta doar o mica parte dintre toti clientii HOLISUN.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.