Noutăți

Holisun a dezvoltat aplicația mobilă StudyinRomania - Premieră națională!

Holisun a dezvoltat aplicația mobilă StudyinRomania - Premieră națională!

            Holisun a dezvoltat aplicația mobilă StudyinRomania, prima aplicație ce integrează oferta educațională a universităților din România!

            Pe lângă oferta educațională a universităților, StudyinRomania oferă și informații detaliate legate de programele de studii, procedurile de admitere, burse, oraș și costul vieții în oraș pentru fiecare universitate în parte.

            Studenților internaționali le sunt dedicate și informații precum particularitățile vieții de student, formalitățile necesare pentru viză, permis de rezidență, muncă și voluntariat, atât în limba engleză, cât și în limba română.

            Toate informațiile de pe platformă sunt accesibile aplicanților și studenților din afara țării, cât și celor din România.

            Astfel, și studenții români sau străini care deja studiază în țară, vor avea acces la informații detaliate și cuprinzătoare legate de sistemul de învățământ, cadrul legal și particularitățile vieții în contextul din care fac parte deja, pentru a se alinia mai ușor cerințelor și necesităților situației.                  Aplicația StudyinRomania este administrată de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, Cercetării, Dezvoltarii și Inovării (UEFISCDI).

                  StudyinRomania a fost dezvoltată în cadrul Proiectului "Calitate în învățământul superior: Internaționalizare și baze de date pentru dezvoltare învățământului românesc (POCU-INTL)" între 2018 și 2022, cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional „Capital Uman" (POCU).

Aplicatia se poate descarca pe de Apple Store sau Google Play

Mai multe informatii despre gasiti pe site-ul www.uefiscdi.gov.ro

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.