fbpx

Noutăți

Holisun asigură toate nevoile tehnologice pentru StartUp Nation și Femeia Antreprenor în 2022

Holisun asigură toate nevoile tehnologice pentru StartUp Nation și Femeia Antreprenor în 2022

Pentru programele de finanțare StartUp Nation și Femeia Antreprenor din 2022, Holisun a elaborat un pachet de produse și servicii speciale.

Pachetul a fost construit împreună cu partenerii noștri din domeniul consultanței pentru a răspunde cât mai fidel nevoilor pe care le au afacerile nou înființate și pentru a fi cât mai ușor de implementat.Pachetul standard conține:

1. Licență AIDA CRM cu valabilitate nelimitată
2. Dezvoltarea unui site web profesional
3. Sisteme hardware IT: laptopuri, imprimante, etc.
*pachetul standard poate fi modificat în funcție de nevoile clientuluiMai mult, ne-am asigurat că pachetul de digitalizare va avea un preț stabil indiferent de evoluția situației macro-economice! Lucru care n-a fost tocmai ușor...

Astfel, clienții vor beneficia de o implementare facilă și de garanția prețurilor stabile la achiziție, iar noi le asigurăm toate necesitățile legate de echipamentele digitale și softuri la prețuri competitive!

Prin experiența pe care o avem deja în elaborarea acestor tipuri de oferte, le putem trimite rapid clientului final, iar acestea pot fi încadrate cu încredere în cererile de finanțare, fără corecturi și bătăi de cap.


Pachetul de produse marca Holisun va permite, pentru consultanți, descărcarea unei părți din volumul de muncă asociat elaborării documentației. Iar Holisun a devenit deja un partener serios pentru consultanții din regiunea Transilvaniei.

Holisun are, în acest moment, peste 450 de clienți activi de toate mărimile din domeniul privat și sectorul public - de la primării și microîntreprinderi, până la universități, autorități publice și companii cu peste 300 de angajați.

Experiența de peste 20 de ani, nu doar în dezvoltare de produse, dar și în cercetare avansată, numele mari din Europa și de peste ocean cu care avem parteneriate și un sistem de lucru care ne-a permis să nu avem nici o întârziere în livrarea proiectelor în ultimii 4 ani, sunt mărturii ale profesionalismului nostru.

Pentru StartUp Nation și Femeia Antreprenor, putem acoperi toate necesitățile de digitalizare ale companiilor. Putem livra chiar și soluții avansate ca programele AI recunoaștere facială sau vehicule full electric (VW, Audi, Skoda sau Volvo).

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.