fbpx

Noutăți

HOLISUN cucereste Asia

Compania HOLISUN Baia Mare continua sa sparga tot mai des granitele economice in lumea afacerilor IT si sa patrunda pe tot mai multe piete din lume, cu serviciile si produsele sale de calitate. Dupa Europa, a venit randul continentului Asia sa fie cucerit de echipa noastra de programatori.

Numarul partenerilor din Romania si din Uniunea Europeana care apeleaza la serviciile companiei HOLISUN  pentru dezvoltarea de site-uri web este intr- o continua crestere. In portofoliul HOLISUN figureaza o serie de parteneri din tari precum Olanda si Franta, iar in negocieri se afla contracte de colaborare cu potentiali colaboratori din Spania si Italia. Recent insa, compania HOLISUN a pasit cu dreptul si pe continentul asiatic.

Echipa de programatori de la HOLISUN a finalizat cu succes un proiect IT pentru un partener din Quatar, in discutie fiind site-ul Vigor Contracting . Prima "cucerire" a unui teritoriu pe acest continent fiind bifata, ne propunem sa continuam expansiunea in lumea araba cu servicii de calitate la preturi avantajoase.

Profesionalismul, creativitatea, promptitudinea si seriozitatea echipei ne recomanda ca furnizor de servicii de web design si development.

Avem la indemana cele mai bune practici din industria de profil, ceea ce ne permite sa realizam produse de ultima generatie adaptate realitatilor mediului de afaceri din zilele noastre.

Compania noastra are o vasta experienta in dezvoltare web si ofera solutii fiabile pentru societati private si pentru institutii publice, deopotriva. Complexitatea unui proiect web pe care il putem dezvolta este limitata doar de imaginatia clientului.


* Nota: Cautam parteneri - colaboratori pentru distributia softurilor si pentru raspandirea serviciilor noastre.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.