fbpx

Noutăți

Holisun, furnizor de cursuri de digitalizare în cadrul proiectului SOFT

Holisun, furnizor de cursuri de digitalizare în cadrul proiectului SOFT

În misiunea noastră de a construi o Românie digitalizată și un viitor mai bun, am început și drumul educației pentru digitalizare.

 

În parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare am demarat proiectul SOFT.

 

În cadrul proiectului vom asigura cursuri gratuite de digitalizare pentru un număr de minim 300 de angajați din toate domeniile de activitate. Scopul imediat al cursurilor este îmbunătățirea competențelor digitale și a eficienței în activitate a tuturor angajaților.


Câteva dintre avantajele imediate pentru angajatori și pentru mediul de afaceri, în general, vor fi următoarele:

 

  • Creșterea eficienței în activitate a angajaților
  • Scăderea numărului de erori umane și a daunelor provocate de acestea
  • Îmbunătățirea relației cu clienții și a promptitudinii în comunicare
  • Reducerea și chiar eliminarea întârzierilor în taskuri sau proiecte
  • Creșterea cifrei de afaceri și a profiturilor

 

Pentru afla mai multe informații despre acest proiect accesează pagina oficială a proiectului iar pentru a beneficia de cursurile gratuite de digitalizare intră în contact cu unul dintre specialiștii noștri în digitalizare.

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.