Noutăți

Holisun lansează AIDA Law, programul dedicat pentru avocați

Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat este unul major şi avocaţii se confruntă zilnic cu provocări care pot fi uşor rezolvate cu ajutorul digitalizării.

Munca unui avocat nu se termină în momentul în care iese din sala de judecată, iar Holisun știe acest lucru. Studierea unui dosar și trecerea de la un caz la altul poate genera erori umane, iar sarcinile repetitive care trebuie efectuate în cadrul acestor procese sunt laborioase.

Fiind o companie al cărui slogan timp de peste 19 ani este „WE BRING YOU THE FUTURE!”, ne definește misiunea de a aduce tehnologii de vârf pentru companiile românești care stabilesc trenduri în industrie prin recunoașterea nevoii de digitalizare precum și a beneficiilor care reies din acest lucru. În urmă cu trei ani când specialiștii R&D de la Holisun au scris prima linie de cod în softul AIDA - ajuns acum la 220 tipuri de automatizări - ne-am centrat pe angajați/specialiști și relația lor cu clienții, partenerii și furnizorii. Zilnic, AIDA este Inovată, Dezvoltată și Adaptată pentru a veni în Ajutorul partenerilor noștri.

a4b4483f 9e00 4e51 94d9 24bbaa7f2ccf

Răspunzând nevoilor semnalate de avocaţi de renume din România, Holisun a dezvoltat AIDA Law, un program dedicat pentru avocaţi.

AIDA (Ajutăm, Inovăm, Dezvoltăm, Adaptăm) Law suplinește cu succes aceste sarcini și are mereu răspunsurile pregătite, indiferent că este vorba despre un raport privind timpul facturat, termene sau activități din dosarele cu interes imediat.

f9168eda 6984 451f 8cc6 3af081cc48cc

Lansarea o facem vineri, 14 Februarie, de la ora 14.00 la Facultatea de Drept-Universitatea Craiova, alături de membrii Baroului Dolj.

Am prezentat deja într-o emisiune pe un post de televiziune AIDA Law, iar programul este apreciat deja de doi avocaţi cu renume. 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.