fbpx

Noutăți

Holisun, membru in cadrul Asociației Române pentru Smart City

Holisun, membru in cadrul Asociației Române pentru Smart City

Cu siguranță una din cele mai importante provocări pe care le regăsim în cadrul procesului lent de digitalizare al instituțiilor publice din România este lipsa de comunicare între furnizorii de soluții IT, cetățeni și funcționarii publici.

Ce înseamnă digitalizarea și care sunt beneficiile apartenenței la conceptul de Smart City sunt doar unele dintre întrebările la care Asociația Română pentru Smart City oferă răspunsuri orașelor care vor să evolueze către un SMART CITY.

În acest sens, ne bucură să anunțăm că Holisun face acuma parte din Asociația Română pentru Smart City cu scopul de a contribui la acest mesaj, atât prin studii privind impactul soluțiilor informatice în mediul urban cât și know-how practic adunat în cei 20 de ani de activitate.

Mai multe informații despre principalele activități din anul trecut al Asociației Române pentru Smart City găsiți în video-ul de mai jos.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.