fbpx

Noutăți

Holisun, partener gold la X Party & Networking și în 2022

Holisun, partener gold la X Party & Networking și în 2022

Food & Bevarage Industry/Trade/Regulation - Networking Event organizat de IntelGlobalis prin platforma de networking XPN se adresează entităților implicate în procesul de producție, procesare, logistică și comercializare a produselor alimentare și agroalimentare.

La eveniment vor participa producători locali, reprezentanți ai marilor lanțuri de distribuție, leaderi în industria alimentară, reprezentanți ai segmentelor de cercetare și dezvoltare dar și reprezentanți ai legislativului național/ european și ai mediului academic.

Reuniunea este esențială pentru gestionarea resurselor alimentare în beneficiul sănătății noastre și a mediului de business de profil.

 

Mai multe despre platforma de networking XPN pe : https://www.facebook.com/PartyNetworking

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.