fbpx

Noutăți

HOLISUN, Partener Platinum în cadrul evenimentului XPoNential Networking

HOLISUN, Partener Platinum în cadrul evenimentului XPoNential Networking

Ne face placere sa fim parteneri "Platinum" la evenimentul de networking "XPoNential Networking" din 1 aprilie, un eveniment de socializare și networking marca IntelGlobalis Consulting prin platforma X Party & Networking ( XPN ).

Despre eveniment

Evenimentul dorește să creeze o oportunitate de întâlnire cu specialiști și factori de decizie din diferite sectoare din zona privata precum și din sectorul public, mediul academic si cel diplomatic în vederea facilitării unor punți de comunicare directe. Relaționarea între diferite sectoare este esențială într-o lume post-pandemică, pentru conceptualizarea unor strategii de revenire, precum și pentru dezvoltarea unor platforme de creștere eXPoNențială a mediului de afaceri.

Participanți:

Reprezentanţi ai mediului de business (manageri, antreprenori ş.a.), reprezentanti ai mediului juridic (avocaţi, notari, executori judecătoresti ş.a), reprezentanti ai administratiei locale, medici, arhitecti, artisti, reprezentanti ai mediului diplomatic si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-Napoca, Romania dar şi din străinătate.

Program:

Ora 18:00 Primirea participantilor

Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si prezentarea partenerilor

Ora 19:00-24:00 Party & Networking

Locație

Evenimentul incepe la ora 18:00 si va avea loc in Locația: Xponential Transylvania Business Center (Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 16)

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.