fbpx

Noutăți

Holisun, parteneri PRINCIPAL in cadrul evenimentului Public-Private Partnership Event!

Holisun, parteneri PRINCIPAL in cadrul evenimentului Public-Private Partnership Event!

Ne bucura sa fim partener "PRINCIPAL" in cadrul evenimentului Public-Private Partnership Event, Innovation - Digitalisation – Funding!

Evenimentul va avea loc in data de 28 aprilie 2022 in Cluj-Napoca si se constituie ca un forum generator de oportunitati de investitie pentru entitatile private, respectiv oportunitati de dezvoltare pentru sectorul public, cu posibilitati de asociere variate si beneficii reciproce.

Reuniunea isi propune un dialog constructiv in jurul proceselor de digitalizare, a identificarii surselor de finantare si a mobilizarii capitalului necesar pentru imbunatatirea infrastructurii edilitare.

Participanți:
Re­prezen­tanţi ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), rep­re­zentanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti, reprezentanti ai mediului diplomatic si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate.

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea pa­r­tenerilor
Ora 18:45 Prezentarile Invitatilor Speciali
Ora 19:15 Party & Net­­­­­working

Locația: Chios Social Lounge, Cluj-Napoca, Parcul Central

Mai multe detalii gasiti aici

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.