fbpx

Noutăți

Veselia în vizită la Holisun

Veselia în vizită la Holisun

Astăzi am primit în vizită un grup de copii de la Liceul Internațional Baia Mare.


Ne-am bucurat mult de prezența acestor copii și mai ales de inteligența sclipitoare de care au dat cu toții dovadă!

În cadrul vizitei le-am prezentat activitatea Holisun, le-am vorbit despre partenerii noștri și despre toate lucrurile pe care le facem pentru și împreună cu aceștia. Am discutat despre evoluția domeniului IT, despre transformarea digitală și ne-am jucat cu ochelarii VR.

...apoi am răspuns tuturor întrebărilor lor. Lucru care a fost o reală provocare: copiii au un dinamism aparte și o capacitate incredibilă de a surprinde și intui detaliile oricărei activități despre care învață.

Îi felicităm pentru curiozitatea, implicarea, inteligența și setea de cunoaștere de care dau dovadă și le mulțumim pentru orele minunate petrecute împreună!

 îi mulțumim mai ales doamnei învățătoare Irina Săsăran pentru vizită și îi dorim mult succes în activitate!


Pentru a asigura dreptul la intimitate și securitate personală a copiilor, nu putem afișa imagini care să poată conduce la identificarea acestora.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.