fbpx

Noutăți

Holisun si Asociația Economică Germană din Satu Mare au inceput dialogul

Holisun si Asociația Economică Germană din Satu Mare au inceput dialogul

Pe 25 februarie reprezentanții Holisun au făcut parte din delegația platformei X Party & Networking la întâlnirea cu Asociația Economică Germană din Satu Mare ( DRW ).

Scopul delegației a fost stabilirea unei punți de comunicare și descoperirea posibilităților de parteneriat între Holisun și membrii DRW, asociație care îi are în componență pe unii dintre cei mai puternici angajatori din Satu Mare, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 1 miliard de €.

Mulțumim echipei Intelglobalis și Asociației DRW pentru organizarea întâlnirilor de afaceri între Holisun cu Technosam, Draexlmaier, Alu Menziken, Gamoni, Atelierele Zetea și Camera de Comerț și Industrie din Satu Mare!

Le mulțumim și tuturor partenerilor noștri de discuții pentru această experiență inedită și pentru atmosfera minunată de care ne-am putut bucura cu toții.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.