fbpx

Noutăți

Holisun susține performanța!

Suntem onorați că am putut să susținem financiar echipa care a reprezentat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca la Competiția Internațională Seismică SDC 2020 San Diego, California. 

Holisun susține performanța, iar rezultatele obținute de echipă, Locul 1 la concursul de design pentru tricoul competiției, Premiul pentru cea mai bună comunicare si, nu în ultimul rând, Marele premiu al competiției, ne motivează să continuăm acest demers. 

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a reprezentat România la cea de a 17-a ediție a concursului Seismic Design Competition, concurs la care universitatea clujeană participă încă din anul 2011.

SDC (Seismic Design Competition) este un concurs de inginerie seismică desfășurat anual în cadrul unei conferințe organizate de Earthquake Engineering Research Institute (EERI). Conferința întrunește specialiști atât din domeniul ingineriei seismice, cât și din domenii conexe, care încurajează studenții să se implice, abordând practic problema seismului. Concursul constă în construirea unei machete din lemn de balsa, care trebuie să reziste la două trepte de încărcare. 

Importanța acestei competiții este dată și de universitățile de prestigiu care participă: University of California Los Angeles, University of California Berkeley, Stanford University, University of Michigan, University of British Columbia.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.