fbpx

Noutăți

HOLISUN trece la un alt nivel!

Dorim sa tinem pasul cu clientii nostri, de aceea a fost imperativ sa ne mutam intr-un nou sediu, capabil sa acomodeze toate serviciile si departamenetele HOLISUN.

sediu holisun

Noul sediu al firmei HOLISUN a fost conceput conform standardelor europene privind protejarea mediului inconjurator. Acesta exceleaza in echipamente eco si energie verde, precum panourile solare, menite sa reduca poluarea naturii.

Pe langa acestea, nu am uitat sa tinem pasul cu tehnologia! Au fost achizitionate echipamente IT de ultima generatie. Mobilierul a fost ales cu grija, in asa fel incat, culorile sa se imbine armonios si intr-un mod placut.

incapere holisun

birou holisun

Daca e ceva ce ne diferentiaza de altii? Raspunsul este da!

Sala de conferinta poarta amprenta firmei noastre, si anume sigla. Este una din numeroasele lucruri cu care ne mandrim.

interior holisun

Chiar daca ne-am mutat, nu am uitat sa luam cu noi vechile obiceiuri si atuurile care ne definesc: seriozitatea, perseverenta, calitatea serviciilor si amabilitatea cu care tratam fiecare partener si client.

cladire holisun

 

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.