fbpx

Noutăți

Inaugurare chatbot Maria construit pentru comunicarea eficientă și instantanee cu OSIM!

Inaugurare chatbot Maria construit pentru comunicarea eficientă și instantanee cu OSIM!

Holisun anunță cu deosebită plăcere proiectul de dezvoltare a robotului de chat Maria pentru OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci). Acest robot construit pe tehnologia AIDA.AI va asigura comunicarea eficientă și instantanee cu vizitatorii paginii web a Oficiului, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 și va permite multora dintre angajați să se dedice altor activități importante în relația cu publicul.

 Mulțumim personalului din cadrul OSIM pentru colaborarea impecabilă de până acum. Pentru a vedea mai multe despre modul în care chatbotul Maria, va poate ajută să va protejați invențiile și brandul va invităm să intrați pe https://beta.osim.ro/

Digitalizarea este cea mai puternică tendință actuală. Ne bucurăm că autoritățile și instituțiile publice au decis să implementeze aceste tehnologii și că le putem fi alături în demersul lor de dezvoltare!

 

Beneficiază de o consultanță gratuită prin completatea formularului de contact de AICI și află ce pot să facă chatbotii din gama AIDA.AI pentru tine!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.