fbpx

Noutăți

Intellisoft, un partener puternic pentru școlile din România

Intellisoft, un partener puternic pentru școlile din România

 

Asociația Intellisoft a organizat în luna noiembrie a acestui an un amplu eveniment de informare privind avantajele digitalizării învățământului gimnazial.

Odată cu creșterea atractivității procesului de învățământ și îmbunătățirea rezultatelor, digitalizarea devine și un mijloc eficient de reducere a abandonului școlar, fenomen cu incidență ridicată în special în zonele rurale ale României.

Vom putea livra soluții viabile pentru una dintre cele mai stringente probleme sociale și, împreună, vom ajuta la construirea unui viitor mai luminos.

Evenimentul a reprezentat semnalul de start pentru implementarea măsurilor din Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar pentru o bună parte a școlilor participante.

 

 

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.