fbpx

Noutăți

Investment Leaders Cluj Napoca

Cum putem schimba fața mediului de business din România prin digitalizare și Piața de Capital?

Holisun se află în proces de a crea noi standarde de business pentru mai multe industrii din România, însa pe lângă acest lucru înțelegem nevoia acută de diversificare a soluțiilor de finanțare pe care o au antreprenorii din România.

Din punct de vedere al abordării strategice, pe piața autohtonă dorim sa contribuim la dezvoltarea de soluții "smart" complexe și complete, nu de produse.

La capitolul soluții „smart”, Holisun consideră că, pe lângă digitalizare, o altă soluție „smart” în vederea creșterii competitivității economice o reprezintă diversificarea surselor de finanțare pentru antreprenorii din România.

Din acest considerent suntem parteneri principali al celui mai mare eveniment de networking între fondurile de investiții, companii de brokeraj, fonduri de Pensii, venture capital și antreprenorii interesați să afle mai multe despre soluțiile de finanțare a Pieței de Capital din România.

Evenimentul Investment Leaders Party&Networking este organizat în Cluj Napoca de IntelGlobalis în parteneriat cu Bursa de Valori București.

Ne vedem în 27 februarie, în Cluj Napoca!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.