fbpx

Noutăți

La mulți ani, Holisun!

La mulți ani, Holisun!

Mulțumim angajaților noștri care au înțeles că digitalizarea nu este o profesie, ci o chemare.

Mulțumim clienților care, în decursul celor 20 de ani de activitate, au apelat la soluțiile Holisun și au devenit deschizători de drumuri în multe domenii. Mulțumim, de asemenea, tuturor prietenilor și partenerilor Holisun care ne-au ajutat să scriem istorie prin multiple premieri naționale și internaționale în administrația publică, securitate națională și sectorul privat!

Le mulțumim, de asemenea, tuturor furnizorilor de IT care au ales să facă producție și vânzare de soluții IT în România!

Împreună cu voi continuăm misiunea noastră comună de a transforma accesul tuturor la serviciile publice, de a crește performanța mediului de afaceri din România și de a educa generația de mâine pentru digitalizare: funcționari publici, antreprenori și cetățeni!

La mulți ani, Holisun!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.