Noutăți

Noul sediu eco-friendly pentru HOLISUN Baia Mare

Compania HOLISUN sustine si se aliniaza cerintelor si normelor europene privind protejarea mediului inconjurator, prin constructia noului sediu de firma. Constructia, la care s- a dat deja startul lucrarilor, va excela in echipamente eco si energie verde menite sa reduca poluarea naturii.

Pe langa aspectele ce tin de protejarea naturii, noul sediu al companiei HOLISUN va beneficia de dotari dintre cele mai moderne pentru servicii mai bune si mult mai competitive pentru clientii nostri. Practic, toata cladirea noului sediu, in suprafata de 300 mp a fost gandita si proiectata dupa norme ergonomice si in concordanta cu principiile managementului securitati informatiilor.

Ca o curiozitate, controlul accesului in cladirea si in laboratoarele HOLISUN va fi pe baza de amprenta digitala. Vorbim de cel mai modern si eco- friendly sediu de firma din sectorul IT din Nord-Vestul Romaniei. Inaugurarea noului sediu al companiei HOLISUN este prevazuta pentru iarna viitoare.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.