fbpx

Noutăți

Parteneriat cu INSTITUTUL PENTRU CERCETĂRI ÎN ECONOMIE CIRCULARĂ ŞI MEDIU „ERNEST LUPAN”

Parteneriat cu INSTITUTUL PENTRU CERCETĂRI ÎN ECONOMIE CIRCULARĂ ŞI MEDIU „ERNEST LUPAN”

Suntem bucurși să anunțăm parteneriatul cu Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu „Ernest Lupan” din Cluj-Napoca, în vederea dezvoltării de soluții digitale pentru creșterea sustenabilității economice naționale și tranziția către economia circulară!

 Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu „Ernest Lupan”– IRCEM este o organizaţie neguvernamentală, independentă, înfiinţată în anul 2012, printr-o iniţiativă a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca.

Scopul IRCEM este acela de a derula servicii şi activităţi, care vizează facilitarea, promovarea şi susţinerea creşterii competitivităţii membrilor asociaţi, precum şi a competitivităţii economice regionale/naţionale, prin dezvoltarea unui cadru de cooperare bazat pe promovarea economiei circulare şi a dezvoltării tehnologice eco-eficiente, menit să creeze şi să asigure un mediu ambiant sustenabil.

Programele şi proiectele IRCEM sunt în domeniul dezvoltării naţionale, regionale şi locale, iar cele şase arii de activitate sunt: Dezvoltare Socială şi Sustenabilitate Comunitară, Educaţie-Instruire, Antreprenoriat și Economie Circulară (afaceri circulare), Dezvoltare Durabilă și Protecția Mediului, Cercetare-Dezvoltare-Inovare, respectiv Internaţionalizare.

Mai multe informații despre proiectele IRCEM găsiți aici

Mai multe informații despre proiectele de cercetare Holisun găsiți aici

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.