fbpx

Noutăți

Portalul Investitorilor din România se lansează o dată cu promovarea Bursei la statutul de Piață Emergentă - Proiect dezvoltat de Holisun

Suntem incantati sa anuntam realizarea Portalul Investitiorilor din România, un proiect deosebit de complex dezvoltat de Holisun pentru Invest Club, cea mai mare comunitate de investitori din Romania!

Suntem incantati sa anuntam realizarea Portalul Investitiorilor din România, un proiect deosebit de complex dezvoltat de Holisun pentru Invest Club, cea mai mare comunitate de investitori din Romania !Invest Club 1

Portalul Investitorilor din Romania s-a lansat in data de 21 septembrie 2020, o data istorică pentru Piața de Capital din România, fiind marcată de trecerea la statutul de Piață Emergentă, fapt ce va da posibilitatea fondurilor de investiții externe să cumpere mai facil acțiuni ale companiilor românești, efectele urmând a se simți și în economia reală.

Portalul investitorilor din România – https://investclub.ro , este un portal dedicat acelor persoane care doresc să investească și să se dezvolte în domeniul financiar dar și să facă investiții, oferind date în timp real, acces la comunitatea de investitori dar și toate uneltele necesare oricărui investitor pentru a putea investi in sigurantă.

Paul MaiorPaul Maior, Presedinte Invest Club"Noi, la Invest Club, o dată cu trecerea anilor de la înființare, ajungând cel mai mare club de investitori din România, am fost nevoiți să găsim o modalitate de a aduce toți investitorii într-un loc unde să poată comunica între ei, să se informeze, să facă schimb de experiențe și foarte important, să simtă apartenența la un grup solid de investitori în jurul cărora să simtă ca se pot dezvolta.

Proiectul Portalul Investitorilor din România, pentru care am început discuții și brainstorming încă din vara anului trecut, a venit exact pentru a satisface aceste nevoi fundamentale atât pentru investitorii la început de drum ce își doresc să între în siguranța în acest domeniu, cat și pentru cei avansați care sunt în căutare de noi oportunități de investiții, mai ales datorită faptului ca networking-ul și informația rapidă este extrem de importantă în acest domeniu.

Promitem că vom dezvolta continuu acest proiect și vă propunem să ramaneti aproape fiindcă vă pregătim noi surprize la care muncim cu drag și spor ." a declarat Paul Maior, Președinte Invest Club.

Domeniul investițiilor este unul foarte complex și implică foarte mulți factori care trebuie luați în calcul în momentul în care este realizata orice investiție. În special dacă ești la început de drum în domeniul investițiilor său te numeri printre acei investitori experimentați, cunoașterea în detaliu a domeniului este foarte importantă. Atunci cand un investitor dispune de cunoștințele necesare, va avea oportunitatea de a investi într-un mod inteligent. O bună educație financiara poate face diferența într-o astfel de situație și va ajuta investitorul să ia acea decizie care-i va aduce numai beneficii.

Radu Hanga Presedinte al Consiliului de Administratie Bursa de Valori BucurestiRadu Hanga Presedinte al Consiliului de Administratie Bursa de Valori Bucuresti”Educația financiară este una dintre cele mai importante «materii» pe care oamenii trebuie să le învețe, pentru că a fi educat financiar înseamnă să știi să-ți plătești facturile, cum să împrumuți și cum să economisești banii într-un mod responsabil, dar și cum și mai ales de ce să investești. Fiecare trebuie să ia inițiativa de a se autoeduca și de a-și crește cunoștințele pentru a lua decizii bune în ceea ce privește banii săi. Pentru aceasta este nevoie de acces la informație și cel mai important, trebuie să știi cum să interpretezi acea informație. Cluburile de investitori sunt un loc ideal pentru investitorii începători, pentru că pot afla informații de la cei cu mai multă experiență, pot face schimb de idei și astfel, pot vedea din mai multe unghiuri o decizie de investiții. Îi felicităm pe prietenii noștri de la Invest Club pentru această inițiativă și mai ales, pentru statornicie, având în vedere că în cei cinci ani de viață a clubului, numărul de membri a crescut constant, ceea ce este o dovadă că ei fac o muncă bună”, a declarat Radu Hanga, Președintele Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București.

 

Invest Club a devenit ulterior unul dintre cei mai importanți ambasadori ai Pieței de Capital din România iar acest lucru a fost posibil cu sprijinul Bursei de Valori București. Invest Club este despre oameni și despre ce pot face aceștia atunci cand beneficiază de o educație financiara corespunzatoare, cu toate informațiile cu privire la domeniul de investiții.

Portalul Investitorilor din România realizat de Holisun oferă informații financiare, opinii/analize, grafice în timp real, modele portofolii, quiz-uri și conținut video în care sunt cuprinse și explicate o mulțime de repere importante ale domeniului.

Informațiile financiare ajută un investitor să cunoască domeniul de investiții, opiniile și analizele îl ajută pe acesta cu privire la viitoarele decizii în scopul de a o alege pe cea mai avantajoasă, graficele în timp real il ajută în a avea o privire de ansamblu a modului în care evoluează lucrurile, portofoliile au rolul de a informa procentual vorbind cu privire la factorii pe care trebuie să ii cunoască acesta în momentul în care investește, iar conținutul video este extrem de important deoarece reprezintă o modalitate interactivă, mult mai simplă și prietenoasă prin care se pot învăța o mulțime de lucruri esențiale în ceea ce privește domeniul de investiții.

Poza Oliviu Matei 1Oliviu Matei, Fondator Holisun

"Fiind o companie al cărui slogan timp de 19 ani este „WE BRING YOU THE FUTURE!”, suntem determinați de misiunea de a aduce tehnologia de vârf în cadrul organizațiilor românești care seteaza trenduri în industrie prin recunoașterea nevoii de digitalizare precum și beneficiile aferente.

În vederea dezvoltării Portalului Investitorilor din România, ne-am intâlnit de-a lungul celor 2 luni de consultări și 5 luni de dezvoltare cu multe limitări, în special limitări de natură tehnică în comunicarea automată cu serverele providerilor de conținut, cum ar fi BVB și AAF, însă cu multă bunăvoință și colaborare din partea lor, disponibilitatea de a modifica API-urile, precum și priceperea echipei de R&D din cadrul Holisun, am putut trece peste toate problemele și să răspundem exigentelor Invest Club în vederea dezvoltării unei platforme investiționale de o complexitate nemaiîntâlnită în România.

Acesta este doar primul pas în parteneriatul Holisun cu Invest Club, care își dorește dezvoltarea continua al Portalului Investitorilor din România, pentru a fi întotdeauna la înălțimea cerințelor comunității autohtone de investitori.” a declarat Prof. Univ. Dr. Ing. Oliviu Matei - Fondator Holisun

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.