fbpx

Noutăți

Prima companie de teleshop din Ghana inaugurată cu softurile Holisun!

Prima companie de teleshop din Ghana inaugurată cu softurile Holisun!

Suntem încântați de dezvoltarea în parteneriat cu Inside Telecom al primului soft de gestionare al clienților printr-un call center dedicat industriei de teleshopping din Ghana.

"În cadrul platformei AIDA PBX sunt prelucrate in fiecare zi cu succes sute de apeluri telefonice și sunt efectuate toate operațiunile aferente managementului integrat al vânzărilor. Ne bucură să vedem că soluțiile de IT dezvoltare de Holisun au ajuns să fie apreciate în Europa, America de Nord, Asia de Sud, precum și în Africa, o piață de IT efervescentă și în plină expansiune. Proiectul a fost cu siguranță o provocare pentru echipa de dezvoltare, însă suntem bucuroși să vedem reacțiile pozitive al acestui prim soft pilot dezvoltat de Holisun în parteneriat cu Inside Telecom pentru piața din Africa." Oliviu Matei, CEO Holisun

 

Mai multe informații despre Ghana Teleshop găsiți pe site-ul https://ghanateleshop.com, dezvoltat tot de Holisun.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.