fbpx

Noutăți

Parteneriat Holisun

Propunere de parteneriat Holisun cu consultanții de fonduri rambursabile și nerambursabile

Împreună pentru digitalizarea României

Știm cu toții cât de importantă este perioada aceasta pentru companiile de consultanță și cât de important este aportul consultanților de fonduri europene pentru relansarea și bunul mers al economiei.

În vreme ce anumite sectoare de activitate au suferit dramatic în această primăvară și au avut activitatea redusă aproape la zero, domeniul consultanței în accesarea finanțărilor, fie ele rambursabile sau nerambursabile, a cunoscut un moment de intensificare a activității și de creștere a volumului de lucru.

Pe bună dreptate, parcă niciodată nu s-a simțit mai intens nevoia de flexibilitate în activitate, cea a automatizării sarcinilor și a fluxurilor de lucru, nevoia digitalizării și importanța capacității angajaților de a lucra de acasă, acolo unde domeniul o permite.

Tot din aceleași rațiuni, și pe fondul unei intenții mai vechi, factorii decizionali ai statului ne pun la dispoziție programul de granturi pentru digitalizare.

Ca arhitect al unora dintre cele mai dezvoltate soluții autohtone de digitalizare, printre care si AIDA CRM, vă propunem o colaborare directă. Nu de puține ori clienții noștri ne spun că vor anumite servicii, sau își doresc să facă anumite investiții, dar planul lor de lucru sau idea de investiție este puțin sau chiar deloc conturată, iar digitalizarea nu este o excepție în acest sens.

Pentru a veni atât în ajutorul dumneavoastră, dar și al potențialilor clienți pentru programul de digitalizare al IMM-urilor, Holisun va acorda în perioada următoare, până la finalul sesiunii de depunere a cererilor de finanțare, consultanță gratuită în domeniul digitalizării.

Astfel, clienții dumneavoastră vor ști exact ce fel de soluții se potrivesc activității lor, care ar fi costurile estimative ale investițiilor necesare, dar mai ales care vor fi beneficiile digitalizării.

Consultanții noștri și materialele informative create de noi pot ajuta un anumit prospect să înțeleagă mult mai bine avantajele pe care digitalizarea le va aduce și pot convinge un client nehotărât să facă pasul decisiv pentru accesarea finanțării!

În plus, le oferim tuturor partenerilor noștri din domeniul consultanței pentru finanțări o reducere semnificativa la abonamentul lunar AIDA Consulting, pe viață! Astfel, veți putea beneficia chiar și dumneavoastră de avantajele digitalizării la un preț redus, și veți putea descoperi cum un CRM bine construit va poate creste productivitatea cu pana la 40%.

Vă așteptăm cu drag în familia partenerilor Holisun, unde cu toții avem numai de câștigat!

Cu stimă,

Echipa Holisun.

Familia partenerilor Holisun

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.